Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chci se zeptat, mam doma internet normálně po kabelu zapojeny do PC. Co mám udělat pro to abych mohl ten stejný internet využívat např. v mobilu,tabletu,notebooku.
vím že bych si měl koupitmasi nejspíš wifi router,ale obsolutně se v tom nevyznám.Jsem na tohle trochu levý.
Děkuji
doplněno 07.12.15 16:22:
ještě bych se chtěl zeptat, jestli jsou současti balení všechny potřebné věci nebo je musím dokupovaz zvlášt.
doplněno 07.12.15 16:31:
takže mohu koupit tenhle?
doplněno 07.12.15 16:44:
takze kdyz si koupim router,zapojim ho nastavim atd bude mi fungovat? nemusim nic dokupovat?
0x
to mate fuk, treba tento alza.cz/...
dle typu poskytovatele pripojeni zapojite nejcasteji:
- internet do WAN a kabl, co povede do PC do LAN zasuvky,
- nebo pokud to nepujde, zapojite oba kabely do LAN, internet do LAN1 a kabl co vede do PC do LAN2.
A v krabici je vzdycky manual krok po kroku, jak nastavit router a wifi-sit pres internetovy prohlizec. ![]()
doplněno 07.12.15 16:27:
v krabici je uplne vsechno, el. adapter a sitovy kabl do PC, nekdy i male CD
doplněno 07.12.15 17:58:
a proc ne ten tp-link, kvuli toho, ze je drazsi o stovku? maji ho tam taky, je to router s dobrymi recenzemi. S tp-linky nejsou problemy a maji prehledne nastaveni... navic ten vami uvedeny ma polovicni rychlost prenosu dat... pokud se divate na vzhled, to bych u takovych veci moc nedelal ![]()
v krabici je uplne vsechno, nic dalsiho neni potreba, staci zapojit do cesty mezi internet a PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.