Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chci se zeptat, mam doma internet normálně po kabelu zapojeny do PC. Co mám udělat pro to abych mohl ten stejný internet využívat např. v mobilu,tabletu,notebooku.
vím že bych si měl koupitmasi nejspíš wifi router,ale obsolutně se v tom nevyznám.Jsem na tohle trochu levý.
Děkuji
ještě bych se chtěl zeptat, jestli jsou současti balení všechny potřebné věci nebo je musím dokupovaz zvlášt.
takže mohu koupit tenhle?
takze kdyz si koupim router,zapojim ho nastavim atd bude mi fungovat? nemusim nic dokupovat?
to mate fuk, treba tento alza.cz/...
dle typu poskytovatele pripojeni zapojite nejcasteji:
- internet do WAN a kabl, co povede do PC do LAN zasuvky,
- nebo pokud to nepujde, zapojite oba kabely do LAN, internet do LAN1 a kabl co vede do PC do LAN2.
A v krabici je vzdycky manual krok po kroku, jak nastavit router a wifi-sit pres internetovy prohlizec.
v krabici je uplne vsechno, el. adapter a sitovy kabl do PC, nekdy i male CD
a proc ne ten tp-link, kvuli toho, ze je drazsi o stovku? maji ho tam taky, je to router s dobrymi recenzemi. S tp-linky nejsou problemy a maji prehledne nastaveni... navic ten vami uvedeny ma polovicni rychlost prenosu dat... pokud se divate na vzhled, to bych u takovych veci moc nedelal
v krabici je uplne vsechno, nic dalsiho neni potreba, staci zapojit do cesty mezi internet a PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.