Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet ( wifi)

Od: lakysox66* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

chci se zeptat, mam doma internet normálně po kabelu zapojeny do PC. Co mám udělat pro to abych mohl ten stejný internet využívat např. v mobilu,tabletu,notebooku.

vím že bych si měl koupitmasi nejspíš wifi router,ale obsolutně se v tom nevyznám.Jsem na tohle trochu levý.

Děkuji

doplněno 07.12.15 16:22:

ještě bych se chtěl zeptat, jestli jsou současti balení všechny potřebné věci nebo je musím dokupovaz zvlášt.

doplněno 07.12.15 16:31:

okay.cz/...

takže mohu koupit tenhle?

doplněno 07.12.15 16:44:

takze kdyz si koupim router,zapojim ho nastavim atd bude mi fungovat? nemusim nic dokupovat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

to mate fuk, treba tento alza.cz/...

dle typu poskytovatele pripojeni zapojite nejcasteji:

- internet do WAN a kabl, co povede do PC do LAN zasuvky,
- nebo pokud to nepujde, zapojite oba kabely do LAN, internet do LAN1 a kabl co vede do PC do LAN2.
A v krabici je vzdycky manual krok po kroku, jak nastavit router a wifi-sit pres internetovy prohlizec. ;)

doplněno 07.12.15 16:27:

v krabici je uplne vsechno, el. adapter a sitovy kabl do PC, nekdy i male CD

doplněno 07.12.15 17:58:

a proc ne ten tp-link, kvuli toho, ze je drazsi o stovku? maji ho tam taky, je to router s dobrymi recenzemi. S tp-linky nejsou problemy a maji prehledne nastaveni... navic ten vami uvedeny ma polovicni rychlost prenosu dat... pokud se divate na vzhled, to bych u takovych veci moc nedelal :)

v krabici je uplne vsechno, nic dalsiho neni potreba, staci zapojit do cesty mezi internet a PC

majco
hodnocení

0x

pozor na typ pripojenia..router moze byt LAN alebo DSL..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]