pouzij napr Total Commander a nebo rovnou v IE zadas adresu ftp, zadas prihlasovacu udaje a pak s tim pracujes jako s normalni slozkou... nahravas a mazes data
to co psal wzcom je uplna, pravda, ale pokud dokazete normalne nahrat na ten FTP server vase soubory a pisete, ze se vlezou pouze 2MB, bude problem asi nekde jinde, takze jsou dve moznosti: 1) snazite se nahrat jeden soubor, ktery je vetsi nez 2MB a ten tam vlozit nejde -> Duvod: je mozne, ze webhosting, kde maste ulozene stranky ma pravidlo, ze nemuzete ukladat soubor o vetsi velikosti nez 2MB. 2)Mate pro svuj ucet povolenou velikost pouze 2MB a vice nemuzete nahrat, treba dokud nezaplatite nejaky poplatek
wzcom
ja myslim ze s temi 2MB mluvil o nahravani pres http napr u webzdarma mate jakehosi spravce souboru na webu ale jen do 2MB zbytek musi byt pres ftp... teda aspon tak, sem to pochopil ja...
depo*
Pokud u Webzdarma nahráváte pomocí webového rozhraní, tak můžete opravdu nahrát jen 2 MB. Při použití FTP protokolu (Total Commander, Internet Explorer, aj.) můžete nahrát libovolně veliký soubor, samozřejmě aby se na váš účet vešel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.