Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišel úplně prázdný email

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Uz vam nekomu prisel naprosto prazdny email? Prazdny se rozumi PRAZDNY! Proste ho otevrete, nema ani predmet, ani odesilatele, nema v sobe NIC! jen uplne prazdne okno! Nejsem lama, ale tohle vysvetlit neumim a neprislo mi to jednou! Mohu poskytnout, mam original v poste. Na serveru nezachycen do spamu, pouze u me v outlooku spadl do nevyzadane posty. Poradi nebo vysvetli nekdo? Diky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nu možná je prázdný proto: Jste ve skryte kopii jako příjemce a nedoplnit předmět a text to už neni záhada...nezkoušel jsem ale myslim si že to takhle nějak bude

hodnocení

odpoved vynikajici, dekuji!Vyzkousela ted hned na sobe, ano, je to ono! Ted uz jen PROC a KDO a co tim sleduje?

Nu, já když v outlooku mail od neznámého odesílatele rozkliknu tak se mi odesílatel ukáže *smich* Nebo bych zkusil přeposlat si ho sám sobě, možná se něco zajímavého ukáže a nebo (a to by bylo asi nejlepší) zvolit vlastnosti té zprávy (pravý klik) a přečíst si internetová záhlaví (v outlook 2007 je to možnosti zprávy...)

doplněno 15.10.08 23:53:

Jo a buď si někdo hraje a nebo a to spíš ses dostals mailem do databáze nějakého spambota...asi měl/má zavirované pc někdo z lidí který má tvou adresu

aha, já myslel, že to nějaká chyba emai.seznam.cz :-D tak nic...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]