Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám starší PC, ale zaatím pracuje dobře.Ale možnost poruchy je vždy. Jsem senior a moc tomu nerozumím. Teď mě přišla po internetu nabídka na vytvoření záloh. Je to adrese: htpp://zenspace.eurobyte.eu Máte s tím někdo něějaké zkušenost,nebo víte o co jde? Děkuji za poradu.
Z vašeho odkazu stránka žádá nějakou instalaci - raději to nepoužijte, zřejmě neznámá, nevyzkoušená služba - možná nebezpečná. Jako zálohu svých dat použijte např. Google+. Dostanete tam přehledný virtuální disk o kapacitě 15 GB zdarma. Rádci vám jistě doporučí i jiná vyzkoušená úložiště.
USB flešku jako zálohu nepoužívejte, jsou poruchové (mně umřely 2 ks). Dobrý je externí harddisk pečlivě uložený ve skříni, šuplíku - nemá rád silnější otřesy.
ne, uplne to ignorujte takove maily a nabidky, ty mejly cili presne na takove hejly , pokud mate nejaka citlivejsi data, o ktere byste nerad prisel (fotky, vlastni prace atd) tak si muzete koupit externi disk, nebo usb flashku, kam si to muzete zkopirovat a uschovat...
mj. budou za to chtit penize pokud mermomoci potrebujete neco zalohovat online, tak treba tady http://mega.nz po vytvoreni accountu dostanete 50GB prostoru zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.