Nejste přihlášen/a.
co mám dělat pořád po 13 sekundách se mi obnovuje (aktualizuje) plocha už mi to vadí
? nerozumím - je možné poslat fotku?
Pokud jste ještě nepročistil, pak doporučuji Ccleaner, Adwcleaner, Malwarebytes Anti-Malware a antivir - nejlépe Eset-online v nouzovém režimu.
hmmm, jak píše @clayman - doporučení je záloha důležitých dat - na prvním místě!
Pak bych zkusil to další čištění..., ale fotky stejně nevidím.
@clayman - aha, už chápu
Dík za upřesnění - zkusil bych to tedy ještě jinak - zapojit monitor na integrovanou grafiku a vyjmout grafickou kartu, případně ponechat jen 2GB ram a zbytek vyndat - jestli to bude dělat pořád stejně... Tipnul bych si tu na grafickou kartu, ale jakýkoliv HW vč. zdroje může mít vliv... Dle mého názoru ![]()
Záloha se provádí ideálně na jiný disk. Pokud nemáte, dokážete rozdělit systémový disk a přesunout to základní (fotky, dokumenty) na nově zřízený. Na systém ponecháte cca 120GB - musí stačit.
Jestli jste při instalaci nerozdělil disk, pak jsou různé programy na dodatečné rozdělení...
V případě K.O. systému se nemusí formátovat disk celý a lehce tyto soubory najdete i v jiném PC...
Záloha se nedělá na stahované filmy a podobné kraviny - co jde stáhnout z netu, to nepotřebuje zálohu.
Já bych to na HW chybu neviděl, pouze se něco děje s OS, pokud se plocha aktualizuje tak, že problikávají ikony, případně i lišta, tak je to chyb systému, pokud bliká celá obrazovka, tak už by to mohla být chyba grafiky. Pokud jste už provedl zálohu dat, tak bych nejprve přeinstaloval systém - tím se to vyřeší snad určitě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.