Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád se mi obnovuje plocha pc

Od: aloberczs odpovědí: 7 změna:

co mám dělat pořád po 13 sekundách se mi obnovuje (aktualizuje) plocha už mi to vadí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

? nerozumím - je možné poslat fotku?

Pokud jste ještě nepročistil, pak doporučuji Ccleaner, Adwcleaner, Malwarebytes Anti-Malware a antivir - nejlépe Eset-online v nouzovém režimu.

doplněno 04.12.15 21:32:

hmmm, jak píše @clayman - doporučení je záloha důležitých dat - na prvním místě!

Pak bych zkusil to další čištění..., ale fotky stejně nevidím.

doplněno 04.12.15 21:37:

@clayman - aha, už chápu :) Dík za upřesnění - zkusil bych to tedy ještě jinak - zapojit monitor na integrovanou grafiku a vyjmout grafickou kartu, případně ponechat jen 2GB ram a zbytek vyndat - jestli to bude dělat pořád stejně... Tipnul bych si tu na grafickou kartu, ale jakýkoliv HW vč. zdroje může mít vliv... Dle mého názoru *hi*

doplněno 04.12.15 21:45:

Záloha se provádí ideálně na jiný disk. Pokud nemáte, dokážete rozdělit systémový disk a přesunout to základní (fotky, dokumenty) na nově zřízený. Na systém ponecháte cca 120GB - musí stačit.

Jestli jste při instalaci nerozdělil disk, pak jsou různé programy na dodatečné rozdělení...

V případě K.O. systému se nemusí formátovat disk celý a lehce tyto soubory najdete i v jiném PC...

Záloha se nedělá na stahované filmy a podobné kraviny - co jde stáhnout z netu, to nepotřebuje zálohu.

wdwdwdd
hodnocení

fotky nejdou prostě to bliká

hodnocení

0x
Když se mi podobně zbláznil pc tak mi druhý den odešla základní deska. Mezitím jsem obnovoval různě staré zálohy, samozřejmě úplně zbytečně. Nechci strašit, ale je to možnost.
doplněno 04.12.15 21:31: Stáří pc může napovědět. U mě to bylo po 4-5 letech. Ač měla mít kvalitní japonské kondenzátory.
doplněno 04.12.15 21:34: @jmlc na fotce nic neuvidis, prostě krásný obraz, půl vteřiny "blik" a zase vše ok.
rrwrrwrwr
hodnocení

Muj PC je z roku 2009 a stavěl sem si ho sám a v lednu 2014 sem tam dával novou zakladovku a novej procák a novou grafiku mam WIN7

wdwdd
hodnocení

už zálohuji 1000 GB no to bude něco být vzhůru až do 00:00 v noci ale stojí to za to

dwdd
hodnocení

kam to mám zálohovat?

hodnocení

0x

Já bych to na HW chybu neviděl, pouze se něco děje s OS, pokud se plocha aktualizuje tak, že problikávají ikony, případně i lišta, tak je to chyb systému, pokud bliká celá obrazovka, tak už by to mohla být chyba grafiky. Pokud jste už provedl zálohu dat, tak bych nejprve přeinstaloval systém - tím se to vyřeší snad určitě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]