Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Photoshop CC2015 - fotka vypadá jinak

Od: hozier odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám Photoshop CC 2015 - všiml jsem si že když upravím fotku, pohraju ji tónama, jasem, kontrastem atd. tak ta fotka vypadá po uložení jinak. Díky kamarádovi jsem zjistil že problém je v barevném profilu. Zapnul jsem totiž starý Photoshop CS4 kde mi po vložení fotky vždy vyskočí okénko o barevném profilu a já když kliknu na "Převést barvy dokumentu do pracovního profilu" tak ta fotka vypadá stejně i po uložení. Což můj problém řeší ale ne úplně protože CS4 je už celkem stará a vadí mi to světlé pozadí. Dá se to tedy nějak v CC 2015 nastavit? Případně doporučujete přejít na CS6? Nebudu chodit kolem horké kaše, mám to upirátěný takže třeba cloudové výhody CC 2015 nevyužiju, bohužel jako 17 letej student na to nemám peníze.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"...když upravím fotku, pohraju ji tónama, jasem, kontrastem atd. tak ta fotka vypadá po uložení jinak."

Já když rozklepu řízek, tak to maso taky vypadá jinak, než předtím.

hodnocení

0x
Doporučuji přejít na GIMP. Je legální, zdarma a možnosti má s Photoshopem srovnatelné.

hodnocení

0x

Do jakého formátu ukládáš? Není to nějaký formát s kompresí (JPG...)?

hodnocení

0x

V tom photoshopu si klikněte na Úpravy-Nastavení barev. Otevře se okno a v prostředním "boxu" s názvem Zásady správy barev už najdete co potřebujete a nastavíte si, co Vám vyhovuje.

Snad je to ono, co jste myslel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]