Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Prosím pěkně, je tady někdo, kdo by mi poradil jak mám stahovat přes FRD z Jou Tube? Jedná se mi o to, že nemohu nikde najít francouzské filmy, jen na Youtube, ale nejde to stáhnout obvyklým způsobem. Zamodřila jsem to levým, pak klikla pravým a když jsem zase levým klikla na kopírovat, tak se vůbec nic neděje. Film se nestahuje. Také se mi stalo, že když chci totuto cestou stahovat z Datoid.cz, kde mám předpalcený kredit, tak se to sice načte, ale pak to pípne a ukáže se, že se stala chyba. To jde přes FRD stahovat pouze z Uložto? Nebo něco dělám špatně? Děkuji za pomoc. Nebo jestli někdo neví, kde bych našla francouzské filmy v originále, které bych si mohla stáhnout. Zastesklo se mi starých komediích jako je "Mikuláš je hajzl", Les Bronzés a tak. Je to moje mládí, asi mám krizi nostalgie na ty vánoce...
Z Youtube se stahuje ve FRD stejne jako z Ulozto. Zkopirujes webovou adresu (www. youtube .com/watch?v=rgv4y6h) a pridas ji do FRD (nebo se tam objevi sama).
Nevim, kde je u tebe problem.
Mas posledni aktualizace pluginů (Menu, moznosti, nastaveni, pluginy, aktualizace)? Moje verze pluginu pro youtube je 2.9.1.
Take po kliknuti na plugin youtube kliknout na Moznosti a podivat se, co tam je prednastaveno (mozna bude zapotrebi zatrhnout DASH.
A jéje, tak to jsem v koncích. Sice jsem se pokusila zamodřit youtube a přidat ho do FDR a objevilo se že tohle není podporované a jestli to chci i přesto uložit, tak jsem to uložila, ale stejně nevím kde to je. A ty nové aktualizace se mi zobrazovaly, ale jelikož jsem nevěděla o co se jedná, neboť "pulgin" je pro mne něco jako bojový výkřik Marťana,
tak jsem to pak zavírala a nedávala to ok. Tak budu zase muset čekat, až ke mně zavítá někdo, kdo mi to ukáže.
Ale děkuji Ti za námahu. S.
Nahore na liste v FRD:
Napoveda->Zkontrolovat aktualizace (nejnovejsi je verze 0.9u4)
Napoveda->Zkontrolovat aktualizace pluginu - co vybehne to potvrdite a pockate nez to dobehne.
k2. podle Tvého návodu jsem to aktualizovala, já to totiž nikdy neudělala, ale teď to tam naskočilo. ale když chci stahovat film, tak se mi rovnou otevře v počítači a nechce mi to naskočit nahoře na té liště, abych to mohla zamodřit a stáhnout. Dvakrát se mi to podařilo, ale je to pouze ukázka, ne celý film a to tam píší, že to film komplet. Ach jo, asi budu hodně pitomá..A navíc je u toho červená šipka, směřující vpravo a ne ta oranžová co míří dolů. Ale největší problém je ten, že se mi otevírá pořád film na obrazovce a není možné to stahovat. Co mám prosím pěkně dělat?
Tak jsem z toho celá vyjevená. Já jsem myslela, že se nahrál jenom kousek, protože to netrvalo ani dvě minuty a normálně to trvá minimálně deset i více minut, když stahuji z toho Ulož to. A tady se celý film nahrál za ty dvě minuty. Takže to FUNGUJE . Velké díky. Je to trochu jiný systém než jak jsem byla zvyklá. Protože když to naskočí, tak se tam ukáže chyb. a přes minutu se to jakoby odečítá, ale pak se to začne znova odpočítávat a film se stahuje a je dokončen do jedné minuty. Fakt jsem z toho úplně jelen...
A ještě, mám teď aktualizováno asi 90 jestli ne mnohem víc těch "pulginů" a je tam také Datoid. proto mi to před tím nešlo, nebylo to aktualizované. opravdu ze srdce děkuji. A zvládla jsem to sama
mnohem víc těch "pulginů"
Jen doplnim (kdyz uz se mezitim podarilo problem vyresit): neni to "pulgin", ale "plugin", respektive plug-in [vyslovuje se plagin], z anglickeho plug=zasunout a in=dovnitr. Cesky se nekdy pouziva oznaceni "zásuvný modul" nebo "přídavný modul".
Pluginy ve FRD obsahuji presny popis stahovani z toho jednoho konkretniho webu. Protoze stranky toho webu a zpusob stahovani se mohou casem menit, je jednodussi upravit ten maly plugin nez kvuli tomu vydat novou verzi celeho programu FRD (pluginu pro FRD je pres 100, takže by se jinak musela vydavat nova verze FRD prakticky denně).
Dobrý den, pokud chcete stahovat (vždy po jednom souboru) z YouTube, tak můžete použít stránku viz odkaz. Zadáte zkopírovanou adresu videa, zvolíte kvalitu a klepnete na Stáhnout - jenom to není zrovna rychlé. Zdravím!
doplněno 04.12.15 16:11:suzymon - já jsem Vám tady ten odkaz vložil jako náhradní řešení, když byl problém s FRD.
Podobných stránek je více, ale já jsem úmyslně volil stránku v češtině, protože je to tam i vše napsané a stačilo si to přečíst a nezmatkovat. Kolega už Vám to napsal dříve - video si najdete na YouTube a jeho adresu zkopírujete do toho okénka na té stránce. Aktualizace FRD (to složitější) jste zvládla, tak už toto řešení (to jednoduché) nepotřebujete. Mimochodem, pokud je film na YouTube, tak ho snad můžete sledovat přímo tam a nemusíte ho ani stahovat.
A to okénko videa si tam můžete zvětšit přes celou obrazovku (což možná nevíte).
doplněno 04.12.15 17:15:suzymon - myslím, že jste dnes opět překonala jeden limit ohledně práce na PC, tak máte můj obdiv. Na té stránce (viz můj odkaz) není žádný film a ani ta stránka nijak nesouvisí s FRD. Zkrátka, na YT si najdete film a v adresním řádku prohlížeče vidíte tu adresu. Ta se zkopíruje, přejde se na stránku viz můj odkaz a vloží se do toho okénka.
Pod okénkem je možnost výběru kvality (označuje to "tečka v kroužku") a odklepnete tlačítko Stáhnout. Pokud jde o francouzské filmy, tak si zkuste něco najít přes Google ve francouzštině (www.google.fr a zvolit fr. jazyk).
Bene, dívala jsem se tam, ale tam nejsou ty francouzské filmy žádné. Aktuálně je tam napsáno, že není žádné video k dispozici.
Suzymonko: do toho okna na který vám dal odkaz Ben musíte zkopírovat odkaz toho videa na jůtůbku.
Todle byl první stahovač videí kterej sem v začátcích mýho počítačování začal používat a byl sem s ním naprosto spokojenej.
Suzymonko: Klikněte na ten odkaz co vám poskytl Ben. Ve stavu kdy máte na jůtůbku připravenej film ke shlédnutí zkopírujte URL adresu (www.*********.cz nebo com) a tu vložte do okýnka (na obrázku sem vám ho označil červenou), můžete ale nemusíte si vybrat jinou kvalitu a klikněte na tlačítko Stáhnout.
Ahoj Luisi, tak jsem se dívala, ale tam jsou tři okna. Do kterého okna se mám trefit? A nevím jak bych to udělala. To bych musela jít teda na youtube, tam najít film, zamodřit ho, pak přenést sem a pak otevřít to FRD?
Lujsi, zkusím to. Ale teď jsem přímo nadšená z toho youtube a už to dokonce umím. Ještě také kouknu na to, co říká Ben. Jestli tam najdu něco co mne zaujme. Já jsem tak šťastná, to ani netušíte. Skoro jsem tady brečela...Já ty filmy tak dlouho hledala...
Milý Beníku, jste fakt hodný a já vím, že mi vždy přispěcháte na pomoc a znáte velice dobře mé limity v tomto konání. Já už jsem to někde psala, já u těch filmů pracuji v jiné místnosti a jsem zvyklá na velikou obrazovku, k té mé slabomyslnosti jsem ještě ke všemu i slabozraká a slabosluchá . A hlavně jsem už dlouho toužila po těch mých "starých" francouzských filmech v originále. Jako Klec bláznů, Velká cesta a jiné. Nikde jsem to nemohla najít a když, tak byly už nadabované česky a hlavně jsem neměla vůbec žádný výběr. Většinou jsou to "Četník se žení a celá série všech četníků, nebo Fantomas" a to už je strašně ohrané. Já miluji tu "bandu" Splendid a to jsem fakt nikde nenašla. Až tady na tom youtube. Takže jsem úplně nadšená, že jsem to konečně zvládla. Já to všechno dříve měla na kazetách, ale video jsem vyměnila za to USB, tak jsem o kazety přišla. To video už stejně bylo hodně unavené. Pracovalo každý den skoro třicet let. Fakt, to už se dneska nevidí, takové výrobky. Já na ten odkaz klikla, ale nevyznala jsem se v tom. Bylo to zase něco úplně jiného, než jsem se naučila nedávno. Je docela možné, že bych tam nějaký fr. film i našla, ale to by mi trvalo věčnost a asi bych to neuměla spustit.
Milá uživatelko. Pokud chcete stahovat cizí filmy v originále, tak nejlepší zdroj jsou torrenty + programy jako uTorrent na stáhnutí videa. Nebo zkuste CZ w(a)rez fóra co se zaměřují na cizí filmy bez dabingu, ale ty torrenty to je tutovka přímo z Francie
Na KAT zase takovy naval neni (alespon u toho jednoho filmu, jehoz nazev uvedla suzymon ve francouzstine. Originalni francouzske nazvy tech dalsich zminovanych filmu neznam).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.