Nejste přihlášen/a.
Mám tablet lenovo levný,nevím jaký je to typ dostal jsem ho v bance EQUA,za uzavřený úvěr.
Nyní mi hlásí,že mám 4 viry a napadnu mi baterii. Odkazy na antivir jsoujen samé za peníze.Jak si mohu nainstalovat antivir pro android do tabletu?
Popište mi to prosím krok za krokem. Nebo jak mám ty viry vyčistit jednorázově.
U PC mi to je jasné,tam vím jak na to ,mám WIN XP,ale tablet mi není jasný.
Brouzdal jste na stránkách s virem - ten odkaz není antivir, ale vir samotný - nic nestahujte a nic neinstalujte !
Vypněte, zapněte, nainstalujte AVAST pro android a nechte projet, případně ještě ccleaner.
A na další brouzdání po stránkách s pofidérním obsahem se příště vykašlete.
Nevím, jestli byl pokus o tovární nastavení nutný... ale zkuste zjistit přesnější název tabletu, najděte "Hardreset"+ název tapletu na googlu a podle videa to provedete... Může být, že tablet je z čínské produkce, ale když je v ČR, někde tam musíte mít česky nebo alespoň anglicky "Recovery"nebo "hardreset"nebo něco podobného...
zkuste dlouho držet tlačítko na start-vypnout
pokukd nebude reagovat, zkuste rovnou hard reset -
Co v tableltu hlásí viry? Asi nějaký vir, předpokládám. Zálohuj si nejnutnější a proveď obnovu do továrního nastavení.
To provedeš stisknutím kombinace tlačítka pro zapnutí a tlačítka pro snížení hlasitosti při vypnutém zařízení. V nabídce, která se zde objeví vyber "Factory reset". V této nabídce se pohybuje tlačítkami pro úpravu hlasitosti a výběr se potvrzuje stisknutím tlačítka pro napájení.
Obnovu zařízení do továrního nastavení je také možno provést přímo v systému - "Nastavení" -> "zálohování a obnovení dat" -> "Obnovení továrních dat".
Před obnovou do továrního nastavení si zálohuj svá data, případně i vyjmi z telefonu paměťovou kartu.
Vojta, Lenovo Ambasador
No,tak jsem to udělal,prvně se mi objevovali nějaká japonská,nebo čínská písmena a ted nejde nic,ani vypnout.Svítí lenovo android.Tak co stím mám dělat? Asi jsem to uplně dokurvil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.