Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal buyer ID

Od: adelenka* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám problém, který se týká Paypalu. Přes stránku ebay jsem objenala peněženky. Bohužel nastaly problémy s Paypalem a musela jsem ho zrušit. Po zrušení účtu jsem zrušila i objednávku. Peníze se mi odečetly a měly by být navráceny, ale to už nejde, protože můj Paypal už neexistuje. Prodávající mně žádá, ať si založím Paypal buyer ID. Nemůžu se nikde dočíst, jak se tento ID zakládá (jestli je postup stejný jako u normálního účtu?). Taky jsem četla, že někomu poskytovat ID je nebezpečný, tak vůbec netuším.

Nejradši bych mu ty peníze nechala a neřešila to, ale nevím, jestli s tím prodávající nebude mít nějaký problém.

Děkuji moc za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá kam ty peníze poslat. Transakce proběhla přes PayPal a najednou je váš účet zrušen? Musíte ho buď zřídit znovu (dostanete nové ID) nebo požádejte prodejce, jestli vám částku nepošle na účet (vážně o tom pochybuji). Problém s tím mít nebude, peníze mu zůstanou, protože je nemá komu poslat. Dává vám to smysl?

adelenka*
hodnocení

Dává to smysl. :)

Naštěstí je už vše vyřešené. Překvapila mě ochota ze strany prodejce. Napsala jsem, ať to nechá být, že s tím Paypalem nechci mít už nic společného. K mému překvapení mi napsal, že moje peníze si rozhodně nenechá a že mi buď pošle peněženky a nebo ať navrhnu jinou možnost.

Ale i tak děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]