Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhl jsem si Office 2010

Od: huntirovak* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Stáhl jsem si office 2010 a ono to na mě chce Kod Product Key a přitom to má být zdarma, může mě někdo poradit? co mám dělat? A nebo poradit jaký program insalovat abych tam mohl napsat datum a čas kdy mám něco udělat, potřebuji aby mě to automaticky upozornilo při spuštění počítače. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, takových programů bude jistě více, ale Vám by stačilo vytvořit si nový soubot TXT (v Poznámkovém bloku) a do něho si zapisovat. Soubor si někam v PC uložíte a do nabídky Start / Po spuštění si vložíte zástupce na ten soubor - po naběhnutí OS se tento soubor otevře na Ploše. Zdravím!

scv®
hodnocení

2x

Není zdarma jako zdarma.. viz. text u Office 2010 přímo na stahuj.cz:

Pro instalaci budete potřebovat instalační kód Product Key. Product Key získáte zakoupením Krabice s diskem (označované FPP) nebo Karty s klíčem Product Key (označované PKC) pro libovolnou ze tří výše uvedených sad. Můžete také zadat instalační kód Product Key zkušební verze. Zkušební verze běží po dobu 60 dní od 1. dne následujícího měsíce po aktivaci. Poté aplikace přejdou do režimu prohlížečů.

.

Pokud nepotřebujete nějakou funkci, kterou má pouze Office od Microsoftu a chcete kancelářský balík opravdu zdarma, zkuste LibreOffice. Co se týče úkolů/poznámek, jeden jednoduchý prográmek je třeba zde. Nebo se porozhlédněte na stahuj.cz, slunečnice.cz, instaluj.cz apod. Něco by se tam určitě našlo. Nebo ten texťák, jak psal @ben.

hodnocení

0x

Pro vaše účely existuje program "Budík". Nenechte se mýlit ne zrovna šťastně zvoleným názvem, je to v podstatě elektronický diář. Je to téměř dokonalý připomínací program, umí jednorázové připomenutí i opakované události, funguje řadu let dopředu (placení pojistek, narozeniny, očkování proti tetanu). Lze ho nechat spoštět automaticky při startu Windows, bohužel, vypínat se musí ručně. Mimo vlastní připomenutí (otevře se okno s textem, zazní zvukový signál) dokonce dokáže v nastavenou dobu spustit prakticky cokoliv spustitelného. Je volně ke stažení a je v češtině. Já ho používám už snad 10 let ke vší spokojenosti (Win 98, Win XP, Win 7, s novější verzí jsem nezkoušel).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]