Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžová obrazovka - co to je?

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

imgup.cz/...

co to je? je to chyba v monitoru?(mam ntb). stava se to čím dal tim častěji na více stránkach a místech na obrazovce

díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

1x

Podľa mna, vám odchádza podsvietenie.Tak sa prejavuje závada s trubicami podsvietenia.

hodnocení

0x

Na obrázku z odkazu nevidím problém; grafika bude v pořádku, vypadá to na displej ntb. Zkuste jiný monitor na výstup z ntb, zda je to tam v pořádku...

tomas11*
hodnocení

0x

u mne zobrazení asi normál - modrá , po růžové ani památka

hodnocení

aha díky, takže servis? nebo podomacku sám nějak?

hodnocení

0x

Těžko říct, ale jestli se to kromě celoplošnýho zarůžovění projevuje někdy jen na některých místech, tak bych si tipnul tu grafiku (pokud jsem to dobře pochopil) Jinak moje tehdejší stará grafika nod ati dělala něco podobného, stačilo (například v poznámkovém bloku) přejet kurzorem a na obrazovce to zanechávalo průhlednou žlutou stopu. Jinak pokud se to děje zásadně po celé ploše, tak by to viděl na závadu kablíku. Až se vám to stane, skuste s víkem notebooku zahýbat, jestli to na to nebude mít vliv...

mkat*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]