Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení a instalace Windows

Od: dominik30 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěl by jsem se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl dát, nebo napsat nějaký návod na to, jak a kde stáhnout např. Windows XP a klidně i novější. :)) Potom prosím, jak to nahrát na CD nebo na Flash disk a nainstalovat do jiného PC. Prostě celý postup od stažení Windows, až po úplný závěr.

Děkuji a přeji příjemný den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Souhlasím s Magdonem, k Windows je nutná platná licence.

Chcete-li OS zdarma, vyzkoušejte některou distribuci Linuxu.

dominik30
hodnocení

Product Key, mám napsaný z boku PC na štítku.

hodnocení

1x

Odešel disk v noťasu. Potřeboval jsem nainstalovat systém, CD dodáno nebylo, product key jsem neměl, recovery oddíl spustit nešel. Volal jsem na podporu, poradili mi toto. Nevím, jestli tohle pomůže, protože noťas mohl mít product key v biosu.

http://answers.microsoft.com/cs-cz/windows/forum/windows8_1-windows_install/jak-z%C3%ADskat-instala%C4%8Dn%C3%AD-m%C3%A9dium/fabe5d12-b281-49b2-b7f2-180b1b2483c1

Dole tlačítko "Vytvořit médium"stáhne ISO soubor:

http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/create-reset-refresh-media

hodnocení

0x

Jakékoliv Windows, ani hodně staré, nikde legálně zadarmo nestáhnete. Pokud jste rozhodnutý si je instalovat na černo, musíte se obrátit jinam. To Vám na téhle poradně nikdo neporadí.

ctenar*
hodnocení

0x

Prostě celý postup od stažení Windows, až po úplný závěr.
Jestli mas takhle zakladni neznalosti, tak vlastni instalace stareho OS neni zatim pro tebe. Chce to si o tom nejdrive neco precist. Google bude v takovych chvilich tvuj nejlepsi pritel. Rovnou se muzes podivat i na to, co je to torrent a MD5/SHA kontrolni soucet stazeneho obrazu, at si neinstalujes verze s vlozenym malware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]