Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dokaze mi nekdo vysvětlit, proč u VGA Gainward 9600GT(512Mb) mi hraje hra plynule na stredni detaily a u GTX550Ti(1Gb) se hra neuveritelne seka Podle tabulek by měla byt GTX550Ti výkonější (a žravější na W)
Sestava Intel Quad Core 2,66Ghz, 8Gb Ram, zdroj 550W, 2Tb HDD.
Hra jede přes Steam, u GTX550Ti hra optimalozována přímo ovladači - ještě horší.Nejnovější ovladače u obou karet.Díky za postřehy.
P.S. teplota u GTX550Ti v pořádku, u CPU též.
P.S.1: OS Windows 7 SP1 64bit CZ
Jasně že mám Napadá mě v souvislosti z napájením, že muze ta vetev mít malou W (zdroj by měl stačit, neni to nejaky Eurocase podimenzovany
)
Dobrý den, tak není vadná grafika? Můj 550W zdroj si se žroucí grafikou R9 280 poradí bez problému (zdroj Forton). Na starém PC jsem jel s Eurocasem víc jak 5 let a bez problému frčí. Co ostatní hry? Tam jede GTX 550Ti líp než 9600GT?
Nezkoušel jsem..je to asi divne ale v pc mam jen tuto hru :D Jak bude čas, hodím ji tam zpátky a skusím nejaky crash test...jeste me napada jestli to nedelaji nove ovladace (tam muze byt taky problem).
Každopádně je to divne, papirove lepší grafika a hra, ktera by mela jet udajne na ultra nejde ani na minimum Jeste doplnim zdroj je OCZ 550W (takze zadny eurocase a podobne shity)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.