Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konfigurace Euro Truck Simulator 2

Od: ozz odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dokaze mi nekdo vysvětlit, proč u VGA Gainward 9600GT(512Mb) mi hraje hra plynule na stredni detaily a u GTX550Ti(1Gb) se hra neuveritelne seka :( Podle tabulek by měla byt GTX550Ti výkonější (a žravější na W)

Sestava Intel Quad Core 2,66Ghz, 8Gb Ram, zdroj 550W, 2Tb HDD.

Hra jede přes Steam, u GTX550Ti hra optimalozována přímo ovladači - ještě horší.Nejnovější ovladače u obou karet.Díky za postřehy.

P.S. teplota u GTX550Ti v pořádku, u CPU též.

doplněno 30.11.15 06:18:

P.S.1: OS Windows 7 SP1 64bit CZ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napájení zapojené máš?

ozz
hodnocení

Jasně že mám :) Napadá mě v souvislosti z napájením, že muze ta vetev mít malou W (zdroj by měl stačit, neni to nejaky Eurocase podimenzovany :) )

Není tam speciální větev určená na grafiku?

ozz
Ano je,je samostatna,a tu tam taky mam napojenou.Mozna je to opravdu slabou watazi...9600gt bere na max. Zatez min nez gtx 550Ti :)

No já myslím, že 550W zdroj, pokud není šitózní, by tu grafiku měl stíhat nakrmit. Zkus nějaký burn test grafiky.

pee*
hodnocení

0x

Dobrý den, tak není vadná grafika? Můj 550W zdroj si se žroucí grafikou R9 280 poradí bez problému (zdroj Forton). Na starém PC jsem jel s Eurocasem víc jak 5 let a bez problému frčí. Co ostatní hry? Tam jede GTX 550Ti líp než 9600GT?

ozzz
hodnocení

Nezkoušel jsem..je to asi divne ale v pc mam jen tuto hru :D Jak bude čas, hodím ji tam zpátky a skusím nejaky crash test...jeste me napada jestli to nedelaji nove ovladace (tam muze byt taky problem).

Každopádně je to divne, papirove lepší grafika a hra, ktera by mela jet udajne na ultra nejde ani na minimum :( Jeste doplnim zdroj je OCZ 550W (takze zadny eurocase a podobne shity)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]