Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
používám to na youtube, stream atd. Jde to i tady, odzkoušel jsem:
jen tam zkopíruj odkaz
Dokonce si vybereš kvalitu, když je na výběr a formát videa. Prosím o kladné hodnocení, pokud ti má odpověď pomohla Po kliku na stáhnout ti naskočí reklama, tu zavři a dej znovu stáhnout a už to sviští.
Hezký zbytek večera
Proboha, třetí dotaz na stažení videa během tří dnů? To přestal fungovat google nebo co?
.
Možnost 1: existuje hromada webů, které umí po zadání odkazu nabídnout video ke stažení
Možnost 2: pak existuje snad ještě větší hromada programů, kterými to jde
Možnost 3: a také existuje pravé tlačítko myši a možnost zobrazit zdrojový kód, kde se ve většině případů dá najít přímý odkaz na video soubor a zabere to jen pár vteřin..
Zkusil jsem tohle video najít ve zdrojovém kodu a podařilo se
Jenže někdy to nemůžu najít na jinejch stránkách. Poradíš mi jak správně hledat v tom kodu?
Obvykle jsou videa v .mp4, takže postačí v tom kódu vyhledat ".mp4" (klasická klávesová zkratka jako v prohlížeči, defaultně CTRL+F). Na tumbleru např. zase hledám heslo "iframe src" . A je fakt, že na některých stránkách to není tak jednoduché.. pak se hodí ty pluginy do prohlížeče, programy nebo online downloadery. Osobně používám online jen tubeoffline .com a z programů youtube-dl na Linuxu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.