Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokážete tohle stáhnout?

Od: kellne odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych od někoho říct jak stáhnout tohle video: drsnysvet.cz/...

Díkes.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgin*
hodnocení

6x

Ahoj,

používám to na youtube, stream atd. Jde to i tady, odzkoušel jsem:

clipconverter.cc/...

jen tam zkopíruj odkaz

Dokonce si vybereš kvalitu, když je na výběr a formát videa. Prosím o kladné hodnocení, pokud ti má odpověď pomohla :) Po kliku na stáhnout ti naskočí reklama, tu zavři a dej znovu stáhnout a už to sviští.

Hezký zbytek večera

siki*
hodnocení

3x

Tydy to máš:

leteckaposta.cz/...

Jinak FF + Downloadhelper

scv®
hodnocení

1x

Proboha, třetí dotaz na stažení videa během tří dnů? To přestal fungovat google nebo co?

.

Možnost 1: existuje hromada webů, které umí po zadání odkazu nabídnout video ke stažení

Možnost 2: pak existuje snad ještě větší hromada programů, kterými to jde

Možnost 3: a také existuje pravé tlačítko myši a možnost zobrazit zdrojový kód, kde se ve většině případů dá najít přímý odkaz na video soubor a zabere to jen pár vteřin..

kellne
hodnocení

Zkusil jsem tohle video najít ve zdrojovém kodu a podařilo se :)

Jenže někdy to nemůžu najít na jinejch stránkách. Poradíš mi jak správně hledat v tom kodu? :)

scv®

Obvykle jsou videa v .mp4, takže postačí v tom kódu vyhledat ".mp4" (klasická klávesová zkratka jako v prohlížeči, defaultně CTRL+F). Na tumbleru např. zase hledám heslo "iframe src" . A je fakt, že na některých stránkách to není tak jednoduché.. pak se hodí ty pluginy do prohlížeče, programy nebo online downloadery. Osobně používám online jen tubeoffline .com a z programů youtube-dl na Linuxu.

nickfighter*
hodnocení

0x

Přes mozilla firefox si stáhni Video Donwloader Helper a pak přes stránku normálně stáhneš v pravo nahoře kliknutím íkonkou stáhneš video

Dokážete tohle stáhnout?
Dokážete tohle stáhnout? #2

hodnocení

0x

Tady ten přímý odkaz kopni do IDM a máš to! - drsnysvet.cz/...

kellne
hodnocení

Díky, už jsem se to naučil najít ve zdrojovym kodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]