Nejste přihlášen/a.
Ahoj, program JDiskRepert mi projížděl disk kůli analíze místa (hledal jsem ztracených 20GB místa na SSD disku) a zobrazuje cestu viz na obrázku.(je to výstřižek roztažený přes 2 monitory, aby se vůbec zobrazil celý) Vypadá to jako nějak zaciklená složka. Z průzkumníku není viditelná, pouze ta první složka vidět je (skryté složky mám viditelné). Když zadám cestu ručně, např C:\ProgramData\Data aplikací\Data aplikací, tak to zobrazí jakobi znovu C:\ProgramData\. Nevím kde je chyba, takže bych chtěl poprosit o radu. Díky
Problém bude v tom, že máte rekurzivní "junction point", resp. symlink. Jednoduše řečeno - symbolický odkaz na adresář, který na určitém místě vnořené adresářové struktury ukazuje "sám na sebe".
Protože jste tento "junction point"nevytvářel a jste asi laik, není dobré "junction point"mazat ani upravovat.
Jestliže chcete najít, co vám zabírá nejvíce místa na SSD, zkuste windirstat - windirstat.info/...
Teprve poté, kdyby měl problém se symlinky i tento program, napište znovu. S windirstatem mám ale dobré zkušenosti, poradil si i s ,množstvím mých vlastních symlinků na SSD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.