Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám doma wifi ale mám po bytě připravený i datové zásuvky.
nastala situace že na wifi jedou tři notebooky a přeci jen se snížila rychlost.
chci si tedy notebooky připojit kabelem který je připraven u wifi routru. kabely nastrkám do routru a druhý konce z notebooku do pc zásuvek ale stále mi jde internet přes wifi. jak to mám udělat aby wifi byla volná a ineternet přes kabel?
za každou dobrou radu vám budu vděčný.
předem děkuji za odpověd
Tak jako jste se k WIFI přihlásil, musíte se ted odhlásit, odpojit.
Druhá možnost je ta,že wifi na notebooku vypnete. Dle typu nb funkční klávesou, nebo hw tlačítkem, přepínačem.
tak ted se mi stalo to že když sem připojil kabel do počítače tak nešel internet vubec ani přes wifi,po vytažení kabelu opět šla wifi, je to nějaké zapeklité
Není to vůbec zapeklité, vy jste totiž neudělal to co jsem vám poradil, nejspíše jste navíc zpusobil konflikt dvou pripojeni do internetu, proto vam nesel. Kaslete na to, když neposloucháte rady. To o tech XPckach a ovladacich je taky nesmysl, takhle to nevyřešíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.