Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to mam dat do puvodniho stavu?

Od: metin odpovědí: 1 změna:

ahoj trapí mě tenhle problém spustím attomey mt2 povzměnim jsem soubor bin což jsem ho otevřell v patch , ated když spustím hrat tak se spouští jen patchy jak mam tenhle soubor dát do puvodniho stavu : vco ho mam otevřít a podobně (tady mate obrazek) předem děkuji za odpovědi) ( když to stahnu znova tam se mi to tam objeví stím otevřeným souborem

Jak to mam dat do puvodniho stavu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pa*
hodnocení

0x

Mohl byste, prosím, lépepopsat,co máte za problém?
1) Jestliže jste editovatal bin soubor, tak jste to pravděpodobně dělal v nějakém hex editoru. Stačí tedy soubor otevřít a změnit zpět to, co jste původně v souboru upravil.

2) Jestliže soubor znovu stáhnete ze stejného zdroje a přepíšete jím ten vámi modifikovaný soubor, tak smaozřejmě také vše vrátíte do původního stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]