Dobrý večer,teprvé nedávno jsem si založil účet paysafecard od 22.11.2015 a vložil jsem do toho 16 ti místní pin kód přes paysafecard a najednou na účtu mi hlásil: Z bezpečnostních důvodů byl Váš účet my paysafecard zablokován pro transakce. Pokud chcete ověřit svoji totožnost, kontaktujte náš tým podpory na adreseinfo.cz@paysafecard.com. Nerozumim tomu,proč vlastně tohle mohlo dojít,když lidé si založili bezproblému paysafecard účet a vložili peníze do účtu s 16 ti pin kódem bez zbytečných problémů.Řešil jsem s nimi na emailu přes info.cz@paysafecard.com a po mně požádali o 3 lístky paysafecard a s občankou,tak jsem jim poslal naskenovanou fotku.Když jsem jim poslal všechny potřebné informaci pro info@paysafecard.com,tak nakonec mi odpověděli přes emailu : Vážený pane!děkujeme za trpělivost.Musíte prokázat svoji totožnost. Přihlaste se ke svému účtu my paysafecard, nahrajte si požadované dokumenty.Kopii Vašeho průkazu totožnosti a také kopii faktury na zaplacení účtu z domácnosti (elektřiny, plynu, ). Účtenka nesmí být starší než 3 měsíce.S pozdravem,Váš tým paysafecardProkázaní totožnosti,jsem přihlašoval na účet a mám správně napsaný jména a příjmení,kontaktní údaje a adresu.Nerozumim tomu,proč po mně požadují faktury na zaplacení účtu z domácnosti jim poslat,když jsem jim poslal občanku a 3 paysafecard,že jím to nestačíA jestli by jím stačili s účtenkou z domácností např.poštovním poukázkem?Děkuji vámPoraďte mi prosímS pozdravem Tomáš.
mám dnes to samý, pěkně mě nasrali, ted sem jim psal že potřebuju ihned platit a že kdyby neměli ty své bezcenné stránky tak bych si dal kod rovnou u prodávajiciho a mel bych klid kurva ýe já sem fakt debil ted kvuli par stovkam budu resit tyhle sračky fakt bezcennost
nickfighter*
To věřím,teď s nima řeším,tak týden,ted doufám,že zítra mi odblokují a nebo napíšou,ale taky mi fakt totálně sralo,nespolehlivá operátorka přes telefonní linku paysafecard,aspoň,že jsem teda napsal já přes emailu,ale takové kokotiny jsem řešil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.