Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dat do TRZ 2004 mody [ vlaky , atd . ]

Od: mma odpovědí: 2 změna:

prosim pomzte mi .

ja mam tunely mnecholup a nevim jak je dat do hry .

pls odpoved . *cteni*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

0x

Asi jsi myslel TRS (Trainz Railroad Simulator) 2004.. kdysi jsem ho někde měl. Pokud si stáhneš modely ve formátu .cdp (bývají zabalené, takže napřed je potřeba je rozbalit), stačí na ně dvakrát kliknout a pak odklikat něco jako další, ok atd. Po spuštění hry by to mělo být k dispozici. Některé modely ale občas dělaly problémy - např. nebyly ve hře k dispozici, textury někde kolidovaly, zvuk měl výpadky.. nicméně koleje, tunely nebo budovy by snad měly fungovat vždy. Existují také mody/addony, u kterých byl postup instalace jiný, ale už si nepamatuji, jaký to byl.. jestli jen ruční kopírování do složek hry nebo instalace přes Content Manager..

andycz

Nwm jak jinak otevřít soubory ve formátu .cdp. Mě osobně se mi furt stáva, že soubor je unknow nebo má nevyplněné okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]