Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás, mám nový notebook ACER ,ale bohužel je tam karta na wifi Atheros.A po připojení na inet se mi vyvalí hláška resetujte adaptér bezdrátové sítě a to pořád dokola,prostě se připojí,po chvíli vypadne a po chvíli se zase zapne.Je to strašně otravné.Přitom ostatní wifi karty v PC i v jiných notebocích jsou od Intelu a šlapou naprosto bez problému.Ovladače jsem dal nejnovější.Ta hláška se tam objeví,když dám po výpadku volbu opravit problémy.Mám W7 a Operu.Jak to opravit?Moc děkuji.
0x
Nejspíš to bude chtít pouze nainstalovat jiné ovladače, než si tam Windows cpe sám. Podívejte se do správce zařízení, jaký konkrétně model (chipset) je ten adaptér a jaké verze je právě nainstalovaný ovladač. Buď můžete zkusit oficiální ovladače ( zde) nebo na internetu pohledat upravené - někdy fungují lépe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.