Nejste přihlášen/a.
Když poprvé spustím Operu,tak se začne načítat tato www stránka- esurf.biz/... to hrozně otravné,ale neumím to pořád odstranit.Jak na to?Ale prosím přesně,hledal jsem to v nastavení opery a nikde nic.Moc díky.
Tak prosím Vás - vše marné- stále se to zobrazuje,jde mi to hrozně na nervy,hlavně to,že to nedokážu odstranit - v registrech to nenajde,hledal jsem ve složkách Opery a nic,dal jsem dokonce tam hledat přímo text esurf a nic,po spuštění atd, ale maji to tak dobře schované, nemohu to najít.Ale nevzdám se, já na to přijdu.Ale zkuste mi pomoci.Mám W7 home,zcela legálně zakoupené krabicovou verzi.Dik.
Tak jen chci doplnit,že jsem kvůli tomu musel Operu odstranit,protože to z ní nešlo odebrat,a nainstaloval jsem Chrome,a ten hned zase byl unesen jakousi stránkou Istarfurb,tu jsem odstranil a za půl hodiny to tam z inetu se natelilo znova ,je to marnej boj,to chce nějak zablokovat natvrdo,ale oni to maji udělaný moc dobře.Tak pomozte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.