Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit www stránku při prvém spuštění?

Od: vanasi® odpovědí: 9 změna:

Když poprvé spustím Operu,tak se začne načítat tato www stránka- esurf.biz/... to hrozně otravné,ale neumím to pořád odstranit.Jak na to?Ale prosím přesně,hledal jsem to v nastavení opery a nikde nic.Moc díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Zkus tu ruční metodu z tohoto anglickeho popisu.

Česky jsem našel jen strojové překlady.

Asi bych se osobně vyhnul tomu automatickému odstraňovači SpyHunter. Nepůsobí to na mě seriozně.

hodnocení

0x

Nevím jestli máte stejnou Operu jako já tak to zkuste podle mýho obrázku.

V MENU si vyberte NASTAVENÍ tam si nastavte výchozí vyhledávač třeba Seznam a pak to vyzkoušejte jestli to pomohlo. *nevi*

Jak odstranit www stránku při prvém spuštění?

hodnocení

Vše jsem zkusil a nic nepomohlo.Ach jo.

ctenar*

Odstranil jsi to i tech registru, jak se pise v tom navodu?

hodnocení

Právě že jsem to nikde nenašel!

ctenar*

V tech registrech jsi nic nenasel? Hm, divne, že se to tam neusídlilo.

Jake mas Win (7, 8.1)?

hodnocení

Tak prosím Vás - vše marné- stále se to zobrazuje,jde mi to hrozně na nervy,hlavně to,že to nedokážu odstranit - v registrech to nenajde,hledal jsem ve složkách Opery a nic,dal jsem dokonce tam hledat přímo text esurf a nic,po spuštění atd, ale maji to tak dobře schované, nemohu to najít.Ale nevzdám se, já na to přijdu.Ale zkuste mi pomoci.Mám W7 home,zcela legálně zakoupené krabicovou verzi.Dik.

hodnocení

Tak jsem to vše udělal dle návodu,pak jsem to hledal ve složkách,a pořád je to stejný,fakt už nevím.Jsou to teda machři,takhle to schovat.

hodnocení

Tak jen chci doplnit,že jsem kvůli tomu musel Operu odstranit,protože to z ní nešlo odebrat,a nainstaloval jsem Chrome,a ten hned zase byl unesen jakousi stránkou Istarfurb,tu jsem odstranil a za půl hodiny to tam z inetu se natelilo znova ,je to marnej boj,to chce nějak zablokovat natvrdo,ale oni to maji udělaný moc dobře.Tak pomozte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]