Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosím Vás,já mám na PC a v notebocích zcela legální zakoupený Kaspersky Internet Security,jsem s ním velice spokojen - ale!Je to asi 14 dní,co mi začla vyskakovat tato hláška- že SSL připojení se serverem je označeno antivirem jako zastaralé,6e to není bezpečné, a tudíž se nemůže připojit na web.A inet se vypne.Tato hláška vyskočí přímo v inet. prohlížeči,mám operu.Tak jsem se díval, a asi se to používá to SSL pro připojení s platebními transakcemi nebo na co to je.Tak mi prosím s tím pomozte,jak to někde vypnout,at mi to neblokuje přístup na web nebo co s tim.Je to strašně otravné.Moc děkuji.
To mě moc mrzí,že mi nikdo nepomůže,tak zde je přesná hláška,co mi vyskočí -
Verze SSL používaná serverem je pravděpodobně zastaralá.
Nelze se zabezpečeně připojit k serveru. Tento web mohl být dříve normálně funkční, ale připojení k takto zabezpečeným webům je nyní považováno za rizikové. Připojení proto bylo z bezpečnostních důvodů zakázáno.
Tak prosím Vás co s tim,pomozte mi.Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.