Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se SSL

Od: vanasi® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,prosím Vás,já mám na PC a v notebocích zcela legální zakoupený Kaspersky Internet Security,jsem s ním velice spokojen - ale!Je to asi 14 dní,co mi začla vyskakovat tato hláška- že SSL připojení se serverem je označeno antivirem jako zastaralé,6e to není bezpečné, a tudíž se nemůže připojit na web.A inet se vypne.Tato hláška vyskočí přímo v inet. prohlížeči,mám operu.Tak jsem se díval, a asi se to používá to SSL pro připojení s platebními transakcemi nebo na co to je.Tak mi prosím s tím pomozte,jak to někde vypnout,at mi to neblokuje přístup na web nebo co s tim.Je to strašně otravné.Moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

To mě moc mrzí,že mi nikdo nepomůže,tak zde je přesná hláška,co mi vyskočí -

Verze SSL používaná serverem je pravděpodobně zastaralá.

Nelze se zabezpečeně připojit k serveru. Tento web mohl být dříve normálně funkční, ale připojení k takto zabezpečeným webům je nyní považováno za rizikové. Připojení proto bylo z bezpečnostních důvodů zakázáno.

Tak prosím Vás co s tim,pomozte mi.Děkuji.

ctenar*
hodnocení

0x

Nemas nahodou neaktualizovane XP? I kdyz to by ti asi nefungovala take Poradna ...

hodnocení

0x
Tuším že používají starší SSL certifikáty, schválně si je nechejte zobrazit, zda to tak je. Tady je taky SSL a ten nic nehlásí?
Tohle hlášení by mělo být rovnou z prohlížečů, ale snad za rok, možná od ledna, těch termínů tam bylo víc. je možné že antivir jde skrze bezpečnost napřed.

hm*
hodnocení

0x

Zkus pohledat v bezpečnostním nastavení prohlížeče, jestli tam najdeš něco, co by se týkalo SSL a TLS. Pokud najdeš a pokud bude povoleno SSL verze 3, zkus to zakázat a nechat jen TLS.

ctenar*
hodnocení

0x

Stranka u Kasperskeho se vsim kolem SSL a Opera.

Info o SSL v tomto antiviru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]