Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překryt čast videa černym paskem + text?

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

dobrý den
mám tohle video. chtěl bych ve spodu videa ty 3 reklamy odstranit, respektive překrýt černým páskem aby to bylo černé po celou dobu videa. A následně bych chtěl po dobu videa do te černé spodni lišty vepsat svuj text, ktery by se vyjížděl z prava a zajížděl do leva nebo by se text měnil co pár vteřin nebo tak něco.
v čem prosím vás toto zvládnu? prosím ale o nějaky program s češtinou. mám winXP. Nechci nějaký složitý a velký program.
a za Vaší případnou pomoc s návodem jak na to všechno budu jen a jen rád
předem díky moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

prosím prosím o radu

hodnocení

0x

Tak v Sony Vegas by to nebyla žádná velká práce. Ale není ani zadarmo a ani v češtině.

28.11.15 05:40
hodnocení

hm,skoda *plac*

hodnocení

0x

Na to stačí video editor VideoPad a je zdarma. Ale není v češtině.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz (a tam ten modrý odkaz) si to upravené video stáhněte.

Kdybych znal text (a barvu písma), tak ho tam dostanu, ale pouze statický a po celou dobu přehrávání videa. Zdravím!

leteckaposta.cz/...

doplněno 28.11.15 15:38:

Nemáte zač. Je to uděláno ve Format Factory s vložením černého obrázku 640x45.

Když si takový obrázek uděláte i s textem, tak máte hotovo.

doplněno 28.11.15 19:40:

rotorod - ne. Ve Format Factory jde vložit do videa obrázek (vodoznak), ale již další úprava není možná. Je tam možnost uložit video jako GIF (což jsem nezkoušel). Ale, pokud by to byl skutečně animovaný GIF, tak by měl potom jít upravit v nějakém GIF editoru (možná v Ulead GIF Animator=?).

hodnocení

klobouk dolů, to je od tebe šlechetné...děkuji za pomoc. ten text už nějako dostanu

díky

doplněno 28.11.15 17:36:

rozumím, ale ja spiš hledám vložení textu delšího, které bude po celou dobu videa . A mělo by jít z prava do leva právě v té dolní části černého pruhu. V Windows movie maker to jde udělat ten pohybujici text, ale nejde posunovat vloženy text směrem nahoru dolu po obrazovce. což je škoda

takže hledám dál. v tom format factory nejde něco takového?

díky

vybrat
hodnocení

0x

vybrat si zvládneš

videohelp.com/...

hodnocení

tak děkuji Všem za rady a za Váš čas, nakonec jsem to vyřešil programem VideoPad Editor Professional

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]