Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco mi stále volá!

Od: bruno* odpovědí: 3 změna:

Používám internetové volání Axfone se SW telefonem Zoiper. Poslední dobou mi každou chvíli pořád něco, někdo ? volá pod různými čísly typu 1001, 1000001 apod. Tuším že může jít o nějakou lumpárnu, takže vždy odkliknu reject a za 10 minut je to tady zase. Poskytovatel Axfone mi na to nedal uspokojivé vysvětlení, ani radu. Už mě to opravdu se.. Je to snad jenom moje specialitka, nebo někdo ví co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
a co tak to zvednout?

slzicka*
hodnocení

0x

Já to zvedám s hláškou, která je od dalšího uchovávání mého čísla odradí, protože nabydou dojem, že by jim to nějaký státní orgán mohl překontrolovat:)

Je dost možné, že tě operátor prodal, maj to napsáno v sml. podmínkách, tak asi proto nevysvětluje. :(

doplněno 27.11.15 11:49:

Bruno jestli to náhodou není Lama energie, oni mi taky na jedno profláklé číslo volali asi 10x a vždy tam hrála jen hudba, nebo bylo ticho. pak jsem si na netu podle čísla našla, že je to Lama, šmejdi jedni:(

doplněno 27.11.15 11:52:

Ještě dotaz, já se v tom nevyznám, ale myslíš, že jde příchozím hovorem telefon nějak heknout? Pokud ano, tak bych se s tím obrátila na PČR, protože tak by se mohli dostat i do internetového bankovnictví, spousta lidí se přihlašuje z mobilu.

bruno*
hodnocení

Zvedl jsem to jenom jednou - poprvé, když jsem netušil o co jde. Odpověď byla: ticho. Ostatně objevující se číslo volajícího není nikdy ve formátu telefonního čísla. Přitlačím na providera. Připadá mi to jako pokus o hack, budu vyžadovat změnu přiděleného čísla, uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]