Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz prosím.Upgrade z 8.1 bing na Win 10 Home proběhl absolutně v pořádku,notebook Asus běží v pohodě,dokonce mám pocit že 10 lítá rychleji než 8.1.A ted,prosím,o 2 rady resp.názory.Notebook při zavření víka házím do režimu spánku(ne hibernace!),po otevření samozřejmě okamžitě naběhne(probudí se),ale zajímají mně 2 věci--při režimu spánku se vypíná wifi nebo běží dál?A další dotaz-pokud notebook hodím do režimu spánku s plně nabitou baterií,kolik dní mi cca vydrží baterie na spánek.Děkuji za rady a názory od lidí,kteří do problematiky počítačů vidí daleko víc než já.Radim.
WiFi se vypíná, pokud to u ní máš nastaveno - přes Správce zařízení, její Vlastnosti, karta Řízení spotřeby. Nemít to nastaveno je blbost.
Kolik vydrží baterie ti nikdo neřekne, záleží, jakou má kapacitu ve Wh, jak je nabitá, jaká je účinnost interního zdroje, jak máš velkou RAM na jaké napětí... Může to běžně být den či dva. Je dobré mít nastaveno kombinované uspávání, pak to funguje tak, že se to před vybitím baterky hibernuje a vypne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.