Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntb nenajede do systemu

Od: mugle odpovědí: 2 změna:
Ahoj,predem se omlouvam zepisu bez diakritiky, alemam tu jen ang. klavesnici. Poradi mi prosim nekdo jestli bude stacit nainstalovat znovu windows, pokud mi pc hlasi chybu *chybi winload.exe* Nedostanu se ani do systemu a uzvubec nerozumim zadnymu bootovani. Kamarad mi poradil at zkusim jestli "chrci" hadr a kdyz jo tak prej porad slape. Hadr chrci takze novy kupovat nemusim? Jen instalace winu u technika me vyjde na 6 stovek,tak nechci vic utracet. Pridam 2 fotky co mi to pise. Dekuju za radu.
Ntb nenajede do systemu
Ntb nenajede do systemu #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste odpojit všechna zařízení v USB portech a vyndejte médium z mechaniky (pokud tam nějaké CD nebo DVD nyní je). Restartujte PC a také hned opakovaně mačkejte klávesu F8 - pokud naskočí tabulka, tak zkuste spustit OS v nouzovém režimu. Potom zkusit OS zase ukončit a spustit PC normálně nebo vše opakovat a v nouzovém režimu zkusit např. Obnovení systému. Zdravím!

doplněno 26.11.15 11:57:

mugle - nefunguje co? Po zapnutí NTB se neukáže ani logo? Nejde to klávesou F8?

Nejde nouzový režim? Nejde Obnovení systému? Co vše předcházelo tomu problému?

mugle
hodnocení

Bohuzel ani to nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]