Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si hru The Teasures of Montenzuma 4 a při hraní najednou nahlásí W 7 chybu a hru musím načítat znovu.Při dopisování s podporou mi přišla instrukce k vytvoření souboru a zaslání. Problém je v tom,že nevím, jak jej udělat. Návod zní :1)Klikněte na tlačítko "Start" (to je mi jasné) . 2) Zvolte volbu "spustit" (ale já tam žádnou takovou možnost nevidím) . 3) Do rámečku zadejte "dxdiag" a klikněte na "OK" atd. ...Jsem již starší,podpora je v angličtině,
Můžete mi jako laikovi pomoci?
Dobrý den, domnívám se, že ta podpora spekuluje, že nemáte správný DirectX a chce po Vás jeho diagnostiku. Pokud se podíváte na systémové požadavky hry, tak tam by mohlo být uvedeno, jaký DirectX je požadován. Potom zjistíte, jestli ho máte v PC a podporuje ho Vaše grafická karta - a případně si aktualizujete DirectX na vyšší verzi (nebo si tím nepomůžete, protože ho nebude graf. karta podporovat a hru si nezahrajete).
Uvidíte, co Vám napíše ta podpora. Zdravím!
doplněno 26.11.15 00:39:jaraz - podle systémových požadavků (viz níže) se nezdá. že je to hra na OS nějak náročná. Ani nevyžaduje nejnovější DiretX. Takže, problém je někde jinde. Možná zkusit vyčištění registru OS programem CCleaner - buď po instalaci hry nebo ji zase odinstalovat, vyčistit registr a hru nainstalovat. Další možnost je, že je špatně ve hře nastaveno rozlišení pro obraz. Pokud je to v menu hry možné, tak ho změňte. Zde je přehled sys. požadavků hry: OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 CPU: 2.0 GHz RAM: 256 DirectX: 9.0 Hard Drive: 552
Protože mám nejnovější verzi DirectX (11) znělo doporučení podpory abych si stáhnul nové ovladače graf.karty,hru odinstaloval,stáhnul si ji znovu a nainstaloval. Pc je sice již starší,ale hra je na principu tetrisu a myslím si,že není tak náročná na grafiku,že by se na něm nedala hrát. Tak uvidíme.
takže jsem stáhnul nejnovější ovladač na graf. kartu,odinstaloval a znovu nainstaloval hru,ale dělá to stále. Takže to nějak vydržím,novou graf.kartu kvůli tomu kupovat nebudu. Je pravdou,že reakce podpory na alawar.com byla okamžitá,ale bohužel to k ničemu nevedlo.Děkuji všem ,
takže jsem si s PC hrál ještě dlouho ale stav je stále stejný. Vyčistil jsem registry,odinstaloval hru,znovu vyčistil registry,stáhnul hru nově z orig.stránky v angličtině a při spuštění se objevila v češtině,navíc s nastavenými daty (jméno hráče,dosažená úroveň,již plná verze) poradíte, v jakém souboru jsou všechny tyto informace uloženy? Chtěl bych to vyčistit úplně a pokusit se nahrát to znovu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.