Dobrý den,Měl bych na Vás takový dotaz ohledně monitoru. Nechal jsem si složit PC z mnou vybranými komponenty. Když mi pc dovezli, zapojil jsem všechny kabely a nesvítí mi monitor. Myš, klávesnice, všechno svítí. Uvnitř bedny vše běží, ale monitor se rozsvítit nechce. Na monitoru mi proběhne jenom napsáno, že nemá signál. Grafická karta - ASUS STRIX-R7 370-DC2-2GD5-GAMING, 2GB Procesor - AMD Athlon X4 860KZákladní deska ASUS A88X-GAMER GAMING MB - AMD A88XZdroj - EVGA Power Supply 500WMonitor jsem mám zapojen přes VGA kabel do základové desky. Zítra jedu koupit HDMI kabel a zkusím ho zapojit přes grafickou kartu, ale nevím jestli to pomůže nebo ne. Proto se ptám čím jiným by to mohlo být. Děkuju Martin.
Zapoj monitor do výstupu z prídavnej grafiky,a nie do základnej dosky.Ak máš monitor zapojený v základnej doske ,a chceš aby fungoval ,musíš prídavnú grafiku vybrať.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.