Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Na router TL-WR 542G mám zapojen kabelem 2x PC a v jiném patře na tento router ještě (kabelem) Desktop switch TL-SF 1005D a k němu taktéž 2xPC. K prvnímu 542G je ještě přes WIFI připojován tablet,telefon a nbk.Moje otázka zní:Dá se ten Switch použít také k připojení TV LG pro přenos souborů z PC do TV?(jen pro přenos fotek k prezentaci)Prostě obdoba DLNA.Propojení PC s PC v DLNA s aplikací Media share se mi nějak nedaří.TV se dá připojit k netu.
A co je to za LG TV? Pokud TV není Smart a nepodporuje DLNA, tak možnost je vytvořit na nějakém počítači v LAN (DLNA server) a nasdílet obsah a pak v TV vyhledat DLNA server. Další možnost je k TV připojit nějaký chytré multimediální zařízení, mobilní telefon, počítač na přímo kabelem,...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.