Nejste přihlášen/a.
Dobrý den...
když stahuju z internetu cokoliv(emaily) tak mi nejde stáhnout víc jak dva rozdílné soubory... U toho třetího se mi neotevře kam to chci uložit a tutíž se to nezačne stahovat! Nevíte co mám kde nastavenýho? Moc děkuji za odpověď
Zvyšte počet souborů, které je možné v jednom okamžiku stahovat z webové stránky. V programu Regedit otevřete následující klíč: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings. Dále vytvořte následující dvě hodnoty typu Dword: MaxConnectionsPerServer a MaxConnectionsPer1_0Server.
Nastavte je na libovolné požadované hodnoty. Ve výchozím nastavení je hodnota MaxConnectionsPerServer nastavena na 2, což umožňuje současné stahování dvou souborů z jednoho serveru. Výchozí hodnota MaxConnectionsPer1_0Server je 4, což znamená současné stahování nejvýše čtyř souborů z více serverů. I tento počet můžete zvýšit.
Výše uvedené úpravy mohou ovlivnit stabilitu protokolu HTTP. Pokud by při procházení webu docházelo k potížím, vraťte je na původní hodnoty.
ZDROJ:
support.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.