Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdy nejde stáhnout 3. soubor

Od: lennushqa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den...

když stahuju z internetu cokoliv(emaily) tak mi nejde stáhnout víc jak dva rozdílné soubory... U toho třetího se mi neotevře kam to chci uložit a tutíž se to nezačne stahovat! Nevíte co mám kde nastavenýho? Moc děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zvyšte počet souborů, které je možné v jednom okamžiku stahovat z webové stránky. V programu Regedit otevřete následující klíč: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings. Dále vytvořte následující dvě hodnoty typu Dword: MaxConnectionsPerServer a MaxConnectionsPer1_0Server.
Nastavte je na libovolné požadované hodnoty. Ve výchozím nastavení je hodnota MaxConnectionsPerServer nastavena na 2, což umožňuje současné stahování dvou souborů z jednoho serveru. Výchozí hodnota MaxConnectionsPer1_0Server je 4, což znamená současné stahování nejvýše čtyř souborů z více serverů. I tento počet můžete zvýšit.
Výše uvedené úpravy mohou ovlivnit stabilitu protokolu HTTP. Pokud by při procházení webu docházelo k potížím, vraťte je na původní hodnoty.

ZDROJ:
support.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]