Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde odstranit složka na ploše

Od: indus3* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, stáhl jsem si v raru zabalené album v mp3. Ze stažených souborů rozbalil složku na Plochu. Když na ni kliknu otevřít objeví se hláška, že Umístění není dostupné (viz. obrázek 1). Když ji zkusím smazat objeví se hláška, že Odstranění složky brání neočekávaná chyba. Chyba 0x80004005 (obrázek 2). Když chci soubor přejmenovat, objeví se hláška Změníte-li příponu souboru, může se stát, že soubor nebude možné používat. Když potvrdím, že ji opravdu chci změnit, tak vyskočí hláška že Položka nebyla nalezena (obrázek 4). Když se podívám na Vlastnosti složky, tak je uveden Typ souboru: Složka souborů (.)
Už si nevím rady... Zkoušel jsem chybu vygooglit, provedl podle návodu v cmd příkazy a stejně nic, ani v Nouzovém režimu, ani změnit příponu v Total Commanderu, prostě nic :(
Soubor jsem stáhnul tady: uloz.to/...
Není zavirovaný, zkontrolováno Kasperským.

Díky předem za Vaše nápady a rady.

Nejde odstranit složka na ploše
Nejde odstranit složka na ploše #2
Nejde odstranit složka na ploše #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkuste složku přejmenovat, místo Coroner - 1987 - R.I.P. použijte

název Coroner-1987-R-I-P

nebo Coroner-1987-RIP

Windows mívají problémy s diakritikou a s mezerami v názvech složek i souborů.

Dlouho se nic nemusí dít a pak to někde "zadrhne"...

To vypadá že ten soubor widle viděj jako běžící na pozadí. Widle totiž neuměj smazat položku kterou zrovna nějaký program používá. Bohužel ,to, že se toho nejde zbavit ani v nouzáku s mou teorií nejde moc do kupy. Každopádně bych přes správce procesů shodil všechny položky, který nemaj atribut Sys. pak bych zkusil příšeru smazat. Po restartu všechny vypnutý procesy zas normálně naběhnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]