Nejste přihlášen/a.
Zdravím, stáhl jsem si v raru zabalené album v mp3. Ze stažených souborů rozbalil složku na Plochu. Když na ni kliknu otevřít objeví se hláška, že Umístění není dostupné (viz. obrázek 1). Když ji zkusím smazat objeví se hláška, že Odstranění složky brání neočekávaná chyba. Chyba 0x80004005 (obrázek 2). Když chci soubor přejmenovat, objeví se hláška Změníte-li příponu souboru, může se stát, že soubor nebude možné používat. Když potvrdím, že ji opravdu chci změnit, tak vyskočí hláška že Položka nebyla nalezena (obrázek 4). Když se podívám na Vlastnosti složky, tak je uveden Typ souboru: Složka souborů (.)
Už si nevím rady... Zkoušel jsem chybu vygooglit, provedl podle návodu v cmd příkazy a stejně nic, ani v Nouzovém režimu, ani změnit příponu v Total Commanderu, prostě nic
Soubor jsem stáhnul tady: uloz.to/...
Není zavirovaný, zkontrolováno Kasperským.
Díky předem za Vaše nápady a rady.
Zkuste složku přejmenovat, místo Coroner - 1987 - R.I.P. použijte
název Coroner-1987-R-I-P
nebo Coroner-1987-RIP
Windows mívají problémy s diakritikou a s mezerami v názvech složek i souborů.
Dlouho se nic nemusí dít a pak to někde "zadrhne"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.