Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vám chybí na internetu?

Od: stranger* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,
jako vývojář internetových stránek se na vás obracím s dotazem - "Co vám chybí na internetu?".
Pořád né a né mě napadnout něco, co by lidem usnadnilo práci na internetu, něco co by lidem pomohlo v mnoha nebo i jednom směru, něco co by se lidem líbilo a bylo by to používané.
Takže se ptám vás, co vám na internetu chybí? Co by vám usnadnilo vaší práci? Co by se vám líbilo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

Ahoj, chybí mi automatický opravátor hrubek na facebooku, ale i jinde na netu.

Když už je tady zmíněnej ten fejsbůk tak mi tam určitě chybí tlačítko TO SE MI NELÍBÍ.

hodnocení

2x

Chybí mi tam služba,která po dvouhodinovém bloumání na facebooku napíše: BĚŽTE VEN A POVÍDEJTE SI FACE TO FACE ! a vypne na pár hodin počítač. ;)

hodnocení

1x
Jako vývojář vím, že nemá cenu tlačit na pilu, ale nechat tomu volný průběh. Nevzniklo moc dobrých projektů, protože někdo zrovna teď chtěl moc moc vyrobit. :-D

iz*
hodnocení

1x

Jako nevývojář internetových stránek a "laický znalec" HTML a CSS Vám odpovídám,

že mi v internetu chybí rychle se načítající stránky bez zbytečného "javascriptového" balastu

a bez výraznějších chyb v kódu (obojí dost zpomaluje načítání).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]