Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program reimage repair

Od: marta52* odpovědí: 5 změna:

Syn měl v počítači naistalovaný program reimage repair, který sám neistaloval. Přestože jsme program odinstalovaly a v počítači se zdá není, tak při každém připojení k internetu a spuštění prohlížeče Google chrome nebo Microsoft Edge na stránkách stále vyskakují okna, že počítač potřebuje opravu a pod. Jak se tohoto obtěžování zbavit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

Nainstaloval jste jej možná díky instalaci jiného programu - při bezhlavém odklikávání instalací je tam někdy prográmek "zdarma"- a jste v pasti. Zkuste odinstalovat přes iobit.com/... - ale při instalaci tohoto programu nezapomeňte zrušit další potvůrku zdarma - ASC...

Pročistit můžete přes ADWcleaner a ccleaner - zbytky programů jsou stále uvnitř PC a chovají se jako malware

doplněno 28.01.18 08:14:

tak na webech se píše

" Reimage Odstranění:

Pokud nejste spokojeni s tímto nástrojem, můžete jej odebrat ručně provedením těchto kroků:

Klepněte na tlačítko "Start"→ "Ovládací panely"→ "Odinstalovat program"nebo "Přidat / Odebrat programy."

Najděte program Reimage nebo Reimage Express, klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte "Odinstalovat"."

Jestli to takto standardně nejde a Uninstaller nenašel, ani ADWcleaner nevyřešil, pak doporučím reinstalaci OS po formátu disku. Samozřejmě nejprve zálohovat, zálohovat a pro jistotu si zazálohujte potřebná data.

tlolka

Program Reimage Repair nelze odinstalovat, neboť nemá uninstal.exe. Nainstaloval jsem si dle vaši rady iobituninstaler, ten však Reimage Repair vůbec nenačte. Prosím o návod jak Reimage Repair odinstalovat. Děkuji

Omlouvám se za malé odbočení, ale zjistil jsem, že zde (a nejen zde) je doporučován program od fy Iobit.

Mně cokoli od této firmy nesmí do mých PC, neboť hodně jejich programů se chová často jako malware a dělá v PC neplechu. Z nich je Iobit Uninstaller ještě ten nejméně nebezpečný, často i použitelný. Ale na Revo Uninstaller nebo ZSoft Uninstaller ten zázrak od Iobitu nemá.

Mám ověřeno sám a podloženo názory mnoha IT odborníků, publikovanými na netu.

K problému samému: Před pár minutami jsem zkušebně z druhého PC odinstaloval Reimage Repair snadno pomocí CCleaneru, záložka nástroje. Pak jsem nechal pročistit Registry a uvidíme, zda se bude ještě něco objevovat. Zítra nebo pozítří se ozvu s výsledkem, pokud v PC něco zůstalo, do 24 hodin se aktivita toho zbytku musí projevit. Aktivita nainstalovaného Reimage Repair se projevovala nejméně 3x - 4x denně.

still10k*
hodnocení

0x

Pokud byl program špatně odinstalován, může to dělat takové opičárny, pak je potřeba trochu speciální postup. Mistr Rudy na serveru viry.cz toto řeší pomocí AdwCleaner a FRST. Viz: forum.viry.cz/...

Nejspíše to svépomocí neuděláte, zaregistrujte se na fóru viry.cz a požádejte je tam o pomoc, oni vás povedou.

jirijirous
hodnocení

0x

nedaří se mi vymazat starý licenční klíč , který bude aktiní ještě pět dní a proto mi nejde aktivovat nový již zaplacený licenční klíč .Nejde to vymazat nějak od vás .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]