Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazují se ověřovací kódy

Od: honzavesely odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám problém s ověřovacími kódy. Kdykoliv je potřeba to někam zadat, tak se mi jen zobrazí hláška "Ověřovací kód uvidíte pouze se zapnutými obrázky". Nevíte co to znamená? Jak to mám vyřešti? Docela mi to zněmožňuje přihlašování a vyplňování různých formulářů.

Děkuji

Nezobrazují se ověřovací kódy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

2x

Napadá mi vypnuté zobrazování obrázků v prohlížeči. Zkusil bych jiný prohlížeč a pak hledal v nastavení.

honzavesely
hodnocení

Jak se ty obrázky pouštějí? Bude to asi tím.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Máš v nastavení prohlížeče zaškrtnuto Zobrazovat všechny obrázky?

iz*
hodnocení

1x

Já se s tímto problémem setkávám při vypnutých cookies a java scriptu,

někdy je nutné obojí povolit globálně (stránka na pozadí využívá třetí služby, proto někdy

nestačí obojí povolit jen stránce, na níž chcete ověřovací kód zobrazit/zadat).

V jednom případě jsem si musela obrázek s kódem vyhledat ve zdrojovém kódu (cesta k obrázku

s kódem byla uvedena chybně), zobrazit obrázek v novém panelu a kód z něj zadat do formuláře...

honzavesely
hodnocení

Tak to tím není. Díval jsem se a obrázky jsou povolené. Navíc veškeré obrázky jdou, ale nejdou jen ty kódy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]