Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube a mp3

Od: stanavaf® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, jak mám stáhnout a convertovat viedo do mp3, když má hodinu a půl. Pokud to dám do jakéhokoliv youtube converotu, píše mi to, že podporují pouze 20 minut. Jde mi o koledy.

Mockrát děkuji.

St.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mělo by to jít na stránce viz odkaz - výsledkem je jeden soubor MP3.

Zadáte adresu videa z YouTube a klepnete na GO. Potom počkáte (točí se tam kolečko) a uvidíte oranžový odkaz, na který klepnete. Zase počkáte a naskočí stránka, kde je tlačítko pro stažení - a stáhnete. Vždy počkejte až se stránky celé načtou a vyhází reklamní okna (ty potom zavřete). Nyní jsem tam konvertoval video, které má skoro dvě hodiny. Zdravím!

listento

doplněno 23.11.15 07:55:

Nemáte zač.

hodnocení

Děkuji, funguje to.

hodnocení

1x

Úplně bez problémů tady .

ctenar*
hodnocení

0x

Stahnout cele video a oddelit si zvuk programem primo na svem PC?

doplněno 22.11.15 15:21:

Posli odkaz na tvoje video at muzou lidi zkusit, jestli na nej jejich oblibeny konvertor funguje.

doplněno 22.11.15 15:46:

Tento prevadec umi stahovat zvuk i jen z casti videa (napr. od 23:18 do 37:15). V nejhorsim to svoje video rozsekas na nekolik casti vzdy na konci bloku pisnicek. Jaka je max. delka videa pro prevadec, to jsem nezkousel.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tady je on-line konvertor. Stačí zadat adresu videa a pak stáhnout mp3.

youtube-mp3.org/...

hodnocení

0x

Nejlepší máte,když zadáte přímo za adresu videa dvě písmena -ss a ta stránka pak přejde na savefront.com a tam si už určíte,v jakém formátu si hudbu stáhnete,např. stáhnout celé video i s hudbou nebo jen hudbu v mp3 atd,Prostě www.ssadresa.Ty 2 ss tam vepiste po klinutí na video na youtube přímo do adresy.Má to vyhodu,že nemusíte nic převádět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]