Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze vyměnit Geforce 7600 za 5500?

Od: pavlinos* odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko,jde vyměnit graf.karta geforce z 5500 na 7600?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

ano jde, ale graf.karta má vlastní napájení, čili aby byl v bedně volný zdrojový kabel a dostatečně silný zdroj. Ahojas Troja

pavlinos*
hodnocení

a mohl bys mi stím ještě více pomoci?koupil jsem k tomu 450W zdroj ale jestli je volná kabel,opravdu netuším,ten jde ještě přikoupit?dík moc,moc jsi mi pomohl :)

troja*

Zdroj bude dostatečný a podívej se kolik má ten zdroj vývodů a spočítej kolik jich máš zapojených, měl by tam určitě jeden kablík s bílou čtyčkontaktní koncovkou být navíc. Odhaduji dle sebe: mechanika - disketa A:, HDD, mechanika CD-ROM, mechanika DVD/vypal. a koncovka pro graf.kartu, připojení bude pravděpodobně nahoře, pokud je to nVidia GeForce 7600 GS/256MB

pavlinos*
hodnocení

já mam obě mechaniky v jednom

troja*
14.10.08 09:35

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]