Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna uživ.účtu ve win 10

Od: jarinht® odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se informovat,jakým způsobem jde ve win 10 provést změna uživ.účtu z normálního uživatele na správce.Nějakým způsobem se mne podařilo smazat správcovské oprávnění a teď nevím,jak jej vrátit.Díky za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mělo by to být podobné, jako už u OS WIN-XP. Ovládací panely a tam Uživatelské účty. Klepnete na svůj účet a tam Změnit typ účtu - a zvolíte správce PC. Zdravím!

doplněno 22.11.15 09:32:

Omlouvám se za nepřesnou radu. Nějak jsem nedocenil ten nový OS. Viz odkaz je návod, který by mohl pomoci. Dobře si to pročtěte a odhadněte, jestli na to stačíte.

Raději si dříve vše zálohujte a připravte se na případnou přeinstalaci OS. Zadarmo je někdy o nervy .

answers.microsoft.com/...

doplněno 28.11.15 19:31:

Nemáte zač. A gratuluji Vám k úspěchu - ten návod vypadá hodně složitě a zvládl jste to.

hodnocení

Díky za snahu,u XPček to bylo snadné,ovšem u win 10 to tak jasné není.Na svém účtu mohu změnit pouze heslo,ale stále zůstanu jako normální uživatel a nikoliv admin.

Ten účet musí změnit ten, kdo je správce.
hodnocení

Zdravím,díky za odpověď,návod byl,perfektní,jsem opět zpět jako administrátor.Ještě jednou srdečný dík za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]