Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
mám stáhnutý soubor a potřeboval bych zjistit,zda souhlasí md5 s údajem na stránce,odkud jsem stahoval.
Jenže nevím,kde to md5 ve stáhnutém souboru najít...
Navede mě někdo? Moc díky
Dobrý den, mělo by to jít v Total Commanderu - Soubor / Vytvořit kontrolu dat a zvolíte si MD5. Tedy, vše až po výběru konkrétního souboru. Zdravím!
doplněno 21.11.15 22:26:zajda888 - já mám TC v češtině, ale bude to tak, jak uvádí kolega (třetí nabídka od spodní části roletky). Také si zvolte češtinu - horní lišta a tam Configuration / Options.
V tabulce potom Language a zvolit češtinu (pokud ji tam vidíte). Nakonec Apply a OK.
doplněno 21.11.15 23:49:zajda888 - viz odkaz máte češtinu do TC. Je to soubor ZIP, který rozbalíte přímo do složky, kde máte TC a on tam vytvoří složku LANGUAGE. Pokud tam již tato složka je, tak si tam přidáte pouze soubory z toho ZIPu. A potom už postup viz výše. Nejsem si jistý, zda to je čeština do stejné verze TC, jako máte Vy, ale zkusit to můžete.
Díky,jenže TC mám v angličtině a i když jí obstojně vládnu,nenašel jsem to tam.
Zkuste mě nějak nakopnout,díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.