Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkontrolovat md5 u staženého souboru?

Od: zajda888® odpovědí: 4 změna:

Hezký večer,

mám stáhnutý soubor a potřeboval bych zjistit,zda souhlasí md5 s údajem na stránce,odkud jsem stahoval.

Jenže nevím,kde to md5 ve stáhnutém souboru najít...

Navede mě někdo? Moc díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, mělo by to jít v Total Commanderu - Soubor / Vytvořit kontrolu dat a zvolíte si MD5. Tedy, vše až po výběru konkrétního souboru. Zdravím!

doplněno 21.11.15 22:26:

zajda888 - já mám TC v češtině, ale bude to tak, jak uvádí kolega (třetí nabídka od spodní části roletky). Také si zvolte češtinu - horní lišta a tam Configuration / Options.

V tabulce potom Language a zvolit češtinu (pokud ji tam vidíte). Nakonec Apply a OK.

doplněno 21.11.15 23:49:

zajda888 - viz odkaz máte češtinu do TC. Je to soubor ZIP, který rozbalíte přímo do složky, kde máte TC a on tam vytvoří složku LANGUAGE. Pokud tam již tato složka je, tak si tam přidáte pouze soubory z toho ZIPu. A potom už postup viz výše. Nejsem si jistý, zda to je čeština do stejné verze TC, jako máte Vy, ale zkusit to můžete.

leteckaposta.cz/...

hodnocení

Díky,jenže TC mám v angličtině a i když jí obstojně vládnu,nenašel jsem to tam.

Zkuste mě nějak nakopnout,díky

doplněno 21.11.15 23:40: ben-kdyby byla čeština k dispozici,už je tam:)
Zatím stačí i EN,na to,co s TC dělám...:)

Files - Create checksum file (skoro dole). Je potřeba mít onen soubor označený (pravým tlačítkem, jeho název bude červeně)

hodnocení

Díky,je to tam :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]