Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email nefunguje

Od: bublina* odpovědí: 3 změna:
Zdravím,
prosím o pomoc. Jedná se o program Mozilla Thunderbird. Včera mi vyskočilo na pracovním emailu okno s odsouhlasením nejakeho certifikátu, dala jsem ok a když jsem pak chtěla odeslat email, hlásilo mi to chybu, viz. foto.
Kdyz chci přijmout zprávy hlásí mi to ze prihlaseni k serveru ******* selhalo...
Nevíte prosím co s tím? Děkuji!

Email nefunguje

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v Thunderbirdu si klepněte pravým "myšítkem" na název účtu (v levé části okna) a tam Nastavení. Musíte si zkontrolovat nastavení serveru, zabezpečení a server odchozí pošty SMTP - někde tam je změna k horšímu. Zdravím!

P.S. Ten nový certifikát tam také někde najdete, tak snad ho odstranit.

doplněno 21.11.15 22:43:

Obávám se také . Zřejmě jste v tomto nastavení prvně, tak rozdíl nevidíte.

Měl by tam být vidět server odchozí pošty SMTP, na kterém máte schránku (např.

smtp.seznam.cz), Já nepoužívám ani šifrování, tak v Zabezpečení můžete zrušit (či ho zkusit změnit). A v Nastavení serveru mám Zabezpečené spojení SSL/TLS. Když zvolíte Žádné, tak to zřejmě bude fungovat, ale není to zabezpečené.

bublina*
hodnocení

Děkuji. Obávám se, že chybu nepoznám...

luha*
hodnocení

0x

Mě u MT nefunguje odesílání do (přes) Centrum.cz. Vyzkoušel jsem úplně všechny varianty v nastavení a nic (příjem a synchronizace funguje). Aplikace podobná MT - Centrum Mail jakž takž funguje - byly potíže se Seznamem, ale daly se celkem dobře opravit (přenastavit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]