Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, mám video ve kterém je špatně slyšet mluvené slovo, je moc potichu, musím dát volume naplno...je nějak možné ten zvuk v nějakém programu zesílit?
Děkuji moc.
Dobrý den, umí to např. program Format Factory, kde si překonvertujete video tak, že ponecháte vše stejné (i stejný formát videa) a jenom si tam zesílíte zvuk. Zdravím!
doplněno 19.11.15 22:46:Ve Format Factory budete konvertovat třeba AVI do AVi s výchozím nastavením videa a pouze změníte to zvýšení hlasitosti.
doplněno 19.11.15 23:16:Spustíte Format Factory, zvolíte si např. Vše do AVI a Parametry výstupu - tam klepnete na Hlasitost (v dB) a vpravo u toho okénka (šipka) si klepnete a vyberete +dB.
doplněno 19.11.15 23:23:Já jsem to použil asi jen jednou a fungovalo to. Zkuste to nastavit a použít Uložit jako.
Tím si uložíte vlastní nastavení, které použijete. Více už neporadím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.