Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk ve videu je moc potichu

Od: hrasek odpovědí: 8 změna:

Prosím vás, mám video ve kterém je špatně slyšet mluvené slovo, je moc potichu, musím dát volume naplno...je nějak možné ten zvuk v nějakém programu zesílit?

Děkuji moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, umí to např. program Format Factory, kde si překonvertujete video tak, že ponecháte vše stejné (i stejný formát videa) a jenom si tam zesílíte zvuk. Zdravím!

doplněno 19.11.15 22:46:

Ve Format Factory budete konvertovat třeba AVI do AVi s výchozím nastavením videa a pouze změníte to zvýšení hlasitosti.

doplněno 19.11.15 23:16:

Spustíte Format Factory, zvolíte si např. Vše do AVI a Parametry výstupu - tam klepnete na Hlasitost (v dB) a vpravo u toho okénka (šipka) si klepnete a vyberete +dB.

doplněno 19.11.15 23:23:

Já jsem to použil asi jen jednou a fungovalo to. Zkuste to nastavit a použít Uložit jako.

Tím si uložíte vlastní nastavení, které použijete. Více už neporadím.

hrasek
hodnocení

Děkuji moc, zkusím!

hrasek
hodnocení

A kde upravím ten zvuk? Ať dělám co dělám, nějak to nefunguje..:/ resp. spíš to neumím..

hrasek
hodnocení

Tak jsem to dělala správně... dala jsem maximum 12db a je to stejné

hrasek
hodnocení

Tak už se mi to konečně podařilo, děkuji moc! :)

luha*
hodnocení

0x

Během konveze to dělám v Any VC, nastavení je jednoduché a funguje.:)

hrasek
20.11.15 01:41
hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Mohl by jste zkusit přehrát ve VLC media playeru, zvuk je tam asi do 125% , možná i víc , stáhnout třeba ze Slunečnice neb podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]