Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze použít tuto baterii?

Od: m123* odpovědí: 6 změna:

Objednala jsem si přes net novou baterku do notebooku. Všechny parametry jsou stejné krom jednoho. Ta původní má 2600 / nevím čeho / ta nová 5200. Jinak vše sedí. Mohu ji použít? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to "něco" je kapacita baterie v mAh...potom baterii samozřejmě použít můžete.

Nicméně pokud použijete baterii 5200 mAh místo 2600, připravte se na to, že vám nb s tou baterkou vydrží zhruba dvojnásobnou dobu.

hodnocení

0x

Pokud je kapacita baterie opravdu dvojnásobná, tak by měla být velikost baterie přibližně dvojnásobná.

Takže si radši zkontroluj, jestli baterie bude opravdu do notebooku pasovat.

Ale je taky možný, že aby mohli dát na baterii vyšší cenu, tak natiskli štítky s kapacitou 5200 a přitom je to ta původní baterie. To spekuluju.

hodnocení

0x

Píšete, že všechny parametry jsou stejné (krom jednoho). Tím myslíte i rozměry? Pozor na to, aby se Vám to tam vešlo!

m123*
hodnocení

0x

Díky všem. Baterku jsem kupovala podle typu notebooku. Má mi dojít v pondělí, tak uvidím. Nicméně by mě zajímalo ještě něco co se týká nabíječky. U té původní je napsáno output :19 V DC, 3.42 A, 65 WInput :100 -240 V AC, 50/60 Hz universal . Lze použít 19,5 V , 4,62 A? Děkuji.

vernon
21.11.15 16:54

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]