Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha tiskárny

Od: plavest* odpovědí: 4 změna:

Tiskárna mi stále hlásí, že je zaseknutý papír. Je to možné, jelikož se mi zasekl a já ho po kouskách dostávala ven. Takže zřejmě tam kousek papíru zůstal, ale není vidět. Jak se k němu dostat? Pokud se nazadaří, tak vezu večer tiskárnu do opravy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bez informace o výrobci a typu? Tiskáren je nepřeberné množství...a provedení, vedení papíru...

doplněno 19.11.15 14:22:

A tady papír v tiskárně - obecně printprofi.cz/...

hodnocení

0x

Dobrý den.Zkusila jste tiskárnu odpojit od sítě a znovu zapojit?Mě to pomohlo.

plavest*
hodnocení

To nepomohlo. Zřejmě je někde zasknutý útržek papíru. Doplním typ tiskárny: Canon MF 4100

hodnocení

0x

To je laserovka, že? Tak zkuste ji otevřít jako když se mění toner, vytáhnout kazetu a podívat se všude kolem, jestli tam nějaký papírek nezůstal.

Nějaký návod v angličtině je i tady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]