Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta fotek

Od: pepinoj* odpovědí: 9 změna:

Prosím poradí někdo. na facebooku jsem dal určité fotky z výletu ( z veřejnil ) 25.7.2015 poslal jsem je s plochy počítače a už je nemám. Chtěl bych je zpět, dá se nějak z pc nebo z facebooku fotky vrátit ( najít? ) děkuji moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Zkus stáhnout program Recuva, je zdarma a měl by pomoci.

pepinoj*
hodnocení

díky zkusím

pepka13
19.11.15 15:42

hodnocení

0x
Zatím jsem na FB nebyl.
Ale myslím, že když jsou na FB, tak by je stačilo z FB zkopírovat a uložit do PC. Stejně jako kopíruješ obrázky kdekoliv z internetu.
pepinoj*
hodnocení

To mi je jasný ale nejdříve bych je tam musel najít ale nikde jsem je nenašel

hodnocení

0x

na facebooku je normálně tlačítko stáhnout (u každé fotky), pokud není, tak kliknout pravym a dát "uložit obrázek". Jinak ve chvíli, kdy na facebook nahrajete vaše fotky, tak už nejsou vaše, ale facebooku...

pepinoj*
hodnocení

Dík ale já jsem psal o strátě fotek ne jak je stáhnout

pepinoj*
hodnocení

ještě abych upřesnil předchozi odpověď ,jak jsem psal z prve na facebook jsem dal kdysy fotky ale teď když je chci stáhnout znovu k sobě tak už sem je nikde nenašel na FB o to mi de

Aha, tak toho jsem si nevšiml... V tom případě skuste tu Recuvu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]