Nejste přihlášen/a.
Čau lidi,
Nevěděl by někdo proč se mi v mafii 2 neukazuje auto Chaffeque XT. Všechny ostatní auta z tohoto dlc jdou ale u Chaffeque se mi v garáži neukazuje textura a nejde s ním vyjet.
Ahoj. Neviem ale, či ti táto rada pomôže, lebo si písal, že textúru si tam mal. Ja som nemal žiadnu textúru ani auto, len prázdne miesto. Možno to aspoň pomôže iným.
Tak ani mne to neišlo, hoci som mal dlc balík vegas stiahnutý a nainštalovaný. Nevedel som prečo, a riešenie bolo u mňa jednoduché. Stačilo mi aby som si otvoril tento pack (cnt_vegas). Našiel som tam tri súbory: cars, player a wardrobe (dlcs/cnt_vegas/sds/*.*). Potom som otvoril prvý - napríklad cars, ktorý obsahuje: chaffeque.sds, chaffequq_z.sds a jefferson_futura_pha.sds. A tieto tri súbory s koncovkou .sds som ručne kopírovaním pridal do c:/Program Files/2K Games/Mafia II/pc/sds/cars/*.*. A to isté som spravil zo zvyšnými dvoma súbormi po otvorení (samozrejme, každý do príslušného - cnt_vegas/sds/player/vitcow.sds aj vitstar.sds do otvoreného súboru - Mafia II/pc/sds/player/*.* a wardrobe tiež tak isto). Keď som potom spustil hru, tak som mal auto Chaffeque XT v garáži (Jefferson Futura som mal aj predtým) a v skrini som si našiel tiež oblečenie vegas (cowboyský oblek rôznych farieb s klobúkom a oblek s veľkým golierom, čo mi tiež chýbalo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.