Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod pro MP3 KNIFE

Od: knick odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, můžete mi, prosím, někdo napsat přesný postup při ořezání skladby MP3 KNIFEm? Dělám to takto: 1) Kliknu na OPEN, vyberu skladbu a ta začne hrát. 2) Po např. 45 sekundách kliknu na SELECT START, potom chci ořezat konec, kliknu na SELECT END. 3) Kliknu uložit - SAVE, naskočí CLIP SAVED - uloženo. No a vyjde z toho zmetek, z cca 4 minutové skladby hraje co jsem chtěl dát pryč a celkem je ze skladby 58 sekund. V minulosti mi to podle tohoto postupu fungovalo, potom ne a nyní s novým KNIFE opět ne. Díky Zd.

doplněno 18.11.15 16:53:

Dík za rady, ale já mám nainstalovaný KNIFE a tak bych potřeboval návod k němu, protože programy instalovat neumím...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

0x

Pokud nejsi vyloženě závislý na KNIFU, tak použij Audacity. Provedení úprav je přesnější a přehlednější, a můžeš přidat na začátek a konec skladby např. 1,4 sec. ticha.:)

hodnocení

0x

Já používám Mp3DirecCut, tam je oříznutí taky brnkačka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]