Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vrátit z win. 10 do win. 8.1

Od: aaabbbccc odpovědí: 5 změna:

Jak se vrátit z windows 10 do windows 8.1 i když jsem smazal soubory z windows 8.1? Prosím pomocte mi windows 10 mě vadí, já jsem soubory z windows 8.1 omylem smazal *plac*. Jde to? Nebo, jde windows 10 přeinstalvat, jestli ano tak jak?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když se dívám na ten popis, asi bych doporučil servisní středisko... jinak by pomoct asi nešlo.

hodnocení

2x

Zálohoval jsi data před upgrade na win10? Udělal sis bitovou kopii disku a spouštěci flashku? Ne? Tak pozdě. Desítky jdou samozřejmě přeinstalovat. Ale nastavení a soubory budou asi nenávratně pryč.

nonstop*
hodnocení

0x

mam stejný problém :(

také jste si smazal původní soubory W8 nebo se jen chcete dostat zpět?

Lamičky, prosím vás, když děláte takové větší věci, tak se musí udělat předtím záloha, nejlépe na druhý disk. Zásadně. Úplně nejlepší řešení u PC je mít jeden fyzický disk na systém, a druhý (třetí...) na soubory, a z obou udělat bitovou kopii na další externí disk spolu se spouštěcí fleškou. U noťasů to jde řešit místo optiky, kde na to málo cédéček si lze mechaniku pořídit externí nebo dokonce na PC šrotišti za pár korun nebo k té vykuchané přikoupit kabel s řadičem. Jakýkoli problém se systémem jde pak na 99% vyřešit snadno.

Teď to jde taky snadno vyřešit prostou instalací systému, který mi vyhovuje. Buďto mám CD s Windows, nebo se pokusím spustit recovery oddíl anebo napíšu na mrvosoft

answers.microsoft.com/...

Ale pak se nedivte, kde máte svoje soubory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]