Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Dostal sem scaner Mustek bear paw 4800 TA pro... a přiložené CD mi nic nedělá... Když ho vložím a dám otevřít nebo instalovat tak se zobrazí na chvilku tabulka která ak zmizí a nic se neděje...
Stáhnul sem z internetu program VueScan, ale tek taky hází nějakou chybu... Nevím ani jestli scaner funguje...
Toto je ta chyba co mi to hlásí:
Jo, tenhle scanner mi taky nechodí pod W7. Ale vyplatí se nainstalovat starý system. Buď rozdělit disk, nebo do virtualboxu. Díky tomu, že je USB tak není problém ve virtualboxu. Mě běží pod W-XP. Ten scanner umí i filmy- má zadní podsvětlení. A docela solidní rozlišení.
Píše, že nenažel zařízení (scaner). Musí být připojen, odemknutý a zapnutý, pak teprve CD a setup. Tak znovu, vypnout, zapnout, restart PC. Jaký systém používáte?
Kde se zapíná? Návod není? ani na internetu? Uff ...
Je to příkladné video ... pohledejte si váš model.
Podle tohodle jsem to dělal taky... Stránka je stará teď je aktualizovaná... Našel sem tam ten můj model a když mi to dalo na výběr OS nebyla možnost 7... Tak sem dal XP a ke stažení mi to dalo nějaké divné soubory které stejně nešli otevřít... Takže fakt už nevím
Zdravím. Zkusil jsi ten scaner ovládat přímo z nabídky Zařízení a tiskárny? Bez instalovaní ovladaču a dalšího software?
Používám několik starších zařízení, která byla vyrobena v době, kdy se o 7kách ani nesnilo a přesto si s nimi systém poradil.
Dobrý den
O tom jsem taky přemýšlel a když sem se podíval do nastavení/zařízení a tiskárny... Tak sem ten scaner v tabulce nenačel... Když sem třeba odpojil a zapojil myš tak ikona zmizela a znovu se objevila ale scaner nic...
Nevím hlavně kam přesně mám jít Ale tahle cesta se mi zdá jako jediná správná
mám ten samý scanner a ovladače pro W7 prostě nejsou - a nepomůže ani instalace "v režimu kompatibility" - je to na prd - pořiďte si k němu extra XP nebo kupte kombi tiskárnu...
Pro váš scanner už nejsou ovladače pro váš systém. Ale nejste ani zdaleka sám, já mám dva scannery od HP, jeden z roku 1999, a druhý z roku cca 2006-2007 a k tomu stařičkou inkoustovou tiskárnu HP DeskJet 710C, jediné co pod windows 7/8 funguje je ten novější scanner. Mé řešení bude, že použiji starý dell pc, s pentiem 4 a 1gb ram a W XP, a ten bude sloužit pouze k tisknutí a skenování. Připojím ho na domácí samba server a bude... Jediné, co je problém, je to, že to celé bude zabírat trochu více místa, a tak bude poměrně složité vytvořit pro toto "tiskové centrum" místo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.