Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou savy?

Od: vojta1996 odpovědí: 5 změna:

Kam se ukládají savy do hry Valiant Hearts: The Great War? Please. Mám Windows 8.1

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

1x

Zkus tyto možnosti:

. C - Program Files (x86) - Ubisoft - Ubisoft Game Launcher - savegames - 661

. C - ProgramData - Orbit - 661 - RLD

Nebo pak další zmíněné zde..

doplněno 16.11.15 18:43:

@ben: možností je daleko více.. už od doby Vist a W7 se savy starších her často objevují také v - AppData - VirtualStore a pokud je hra instalována např. přes Steam, budou přímo v adresáři Steamu, nikoliv přímo v Program Files nebo Dokumentech. Tam bývala většina her z éry WXP. Dnes je tolik možností, že je v tom akorát bordel.

doplněno 16.11.15 18:45:

* před tím AppData mělo být ještě UŽIVATEL.. netušil jsem, že ostré závorky jsou zde také problém.. achjo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - asi jsou pouze dvě možnosti. Buď je to ve složce, kde je ta hra nainstalováná nebo prohledejte složku Documents and Settings na disku C (tam v profilech uživatelů Data aplikací nebo Dokumenty). Zdravím!

P.S. K tomuto hledání dobře slouži Total Commander.

doplněno 16.11.15 13:49:

Přesně tuto hru neznám, tak jsem odpovídal obecně. Otázkou je, zda jste "úložky" nenalezl (nepřehlédl) nebo jsou jinde či se hra neukládá do PC, ale někam na net.

doplněno 17.11.15 08:26:

scv - máte pravdu. Moje rada je na úrovni OS WIN-XP, ale tazatel má OS WIN-8.1 - a to jsem přehlédl, resp. nedocenil schopnosti nového OS (schopnosti založit soubory tak, že je nikdo nenajde ).

vojta1996
hodnocení

Zkoušel jsem asi všechno. A vůbec nic jsem nenašel.

vojta1996
hodnocení

A co třeba hry Rochard a The Silent Age?

tomas11*

C - ProgramData - Orbit - 661 - RLD

tady nebo podobně by to mohlo být , ale musíš si nastavit zobrazování skrytých složek. Ale nezapomeň si to pak vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]