Přihlášení na facebook

Od: Datum: 15.11.15 11:50 odpovědí: 4 změna: 15.11.15 21:35

Zdravím, mám 1 otázku.Když jsem v jiném pokoji na svém notebooku na fb a sestra je v jiném pokoji a půjde taky na fb, může se stát že se rovnou dostane na můj fb? Máme i jiné prohlížeče ale chci se lepší zeptat protože by se mi to moc nelíbilo, kdyby se dostala na můj fb bez přihlášení :D


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 15.11.15 12:40
avatar

To by ses na tom jejím noťasu musel přihlásit. Jinak ne.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: warrior
Datum: 15.11.15 13:39

Ok dík za odpověd.

Datum: 15.11.15 14:16

Ahoj, pokud Ti jde o to, že se Ty přihlásíš na svůj FB a ona pak přijde na Tvůj PC a chtěla by se přihlásit, tak je tu několik možností:

- domnívám se, že pokud máte každý jiný prohlížeč, tak i když jsi Ty přihlášen, bude se ona muset přihlásit přes ten jiný prohlížeč sama za sebe a na Tvůj FB se nedostane;

- pokud máte stejný prohlížeč, tak si úplně jistý nejsem, protože osobně FB moc nepoužívám. Je pravda, že některé aplikace přihlašovací to mají tak, že i když vše vykřížkuješ a pak znovu otevřeš, tak prostě přihlášen automaticky jsi, tedy pokud přímo na FB nedáš "odhlásit". Některé aplikace Tě naopak odhlásí automaticky, když vše vykřížkuješ, některé po nějaké době a některé vůbec ne. Mám dojem, že FB měl právě takový nešvar, že když jsi nedal vyloženě odhlásit, tak jsi byl stále online, ale to bylo kdysi, teď nevím přesně, jak to je;

- další věc je, pokud bys měl zadanou možnost pamatování hesel. Pokud by si sestra otevřela prohlížeč, který máš Ty, tak by se jí Tvé heslo zobrazilo, a ona by se tedy mohla teoreticky přihlásit na Tvůj účet. Nicméně, přihlášený bys vyloženě nebyl, jen by prostě znala to heslo a musela tu možnost přihlásit se dát.

Samozřejmě pokud máte každý jiný počítač, tak se napřed musíš na tom jejím přihlásit.

Nicméně, pokud chceš mít jistotu, raději dej vždycky možnost smazat historii, jsou na to i různé programy, a při této činnosti se Ti právě smaže i přihlášení a sestra zároveň ani nezjistí, co si na počítači prohlížíš a nechtěl bys, aby o tom ona věděla.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 15.11.15 21:35
avatar

Sestra si nemůže heslo zobrazit ani v případě,

že si majitel účtu v prohlížeči heslo uloží.

Může se ale díky uloženému heslu přihlásit ► stačí znát uživatelské jméno.

____

U FB nemá smysl nějak moc řešit bezpečnost přihlášení, účet je snadno napadnutelný,

heslo k účtu si může nechat zaslat téměř kdokoliv (i tady stačí znát uživatelské jméno).

Rozumnější je nedávat na FB věci, ke kterým by se neměl dostat někdo nepovolaný.

Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.