Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš se seká

Od: blk88 odpovědí: 8 změna:

dobrý den, prosím-mám bezdrátovou myš. občas se stane, že se myš sekne-na obrazovce zůstane viset šipka. musím odpojit pc z kabelu a pak zase znova zapnout. nevíte -kde může být závada? děkuji za pomoc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

programator
hodnocení

0x

Zkuste připojit myš do jiného USB portu, pokud nepomůže, tak přeinstalujte ovladače.

Doufám, že jsem pomohl :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mně tohle signalizuje špatnou baterku v myši.

doplněno 14.11.15 23:23:

Já tam čtu, že má bezdrátovou myš. A od jakéhosi kabelu odpojuje PC, tedy podle mě zřejmě napájení.

doplněno 15.11.15 18:21:

Odpojit kabel pro znovuzapnutí? NB má přece ještě touchpad a vypínač ...

No jo, ladine, jenže tazatel píše o kabelu, takže baterky bych asi vyloučil. Takovou myš jsem měl taky - vzhledem k tomu, že mým denním chlebem je CAD, CAM a pod, potřebuji spolehlivou myš. Vzhledem k tomu, že myš stojí tak 150,- Kč, tak jsem prostě koupil novou. Samozřejmě poté, co jsem zkusil vyčistit senzor - ovšem bez žádoucího zlepšení

doplněno 14.11.15 23:33:

A jo - sorry, ladine. Mea culpe, mea maxima culpa

blk88
hodnocení

dobrý den, to je jinak-že jsem napsal odpojit-jsem myslel kabel od pc, abych mohl znova pustit pc a pak se mi myš rozjela takhle jsem to myslel!

hodnocení

0x

Bohužel, pokud je to levnější bezdrátová myš, tak tam se dají očekávat problémy tohoto typu.

hahanaj*
hodnocení

0x

Pokud se mi sekne myš -vyměním baterie - žádný kabel nemám ,když je bezdrátová *smich*stejnou mám i klávesnici - prostě to chce čas od času vyměnit baterie a vše šlape jak má.

hodnocení

0x

Vloni jsem od Ježíška dostala velmi kvalitní bezdrátovou myš, s nějakými spešl baterkami. Jela asi tři týdny. Po té době se kurzor zasekl uprostřed monitoru. Můj mladý přinesl tutéž, se kterou pracuje a ví, že je naprosto vpořádku. Jela 14 dní a Vincent, můj pc, s ní odmítnul spolupráci. Obě myši mladému v práci fungovaly dokonale. Pak jsme dali ještě jeden pokus a znovu obě myši po nějaké době přestaly fungovat. Nikdo nikdy nepřišel na to, proč.*plac*Tak jsem se své staré laserové myši na drátě omluvila a Vincent s ní kamarádi. ;) Jen historka. *smich*

petula00*

I když bezdrátová myš jede na radiové frekvenci,tak to neznamená,že přijímač signálu myši může být bůhví kde.Je potřeba aspoň přijatelná vzdálenost obou komponent a i přímá optická viditenost obou je výhodou.Vlastní letitá zkušenost.I rozdíl úrovní je někdy problém.A to mám sadu kvalitní.To jsou moje zkušenosti.

doplněno 15.11.15 18:30:

rozdíl výškových úrovní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]