Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím-mám bezdrátovou myš. občas se stane, že se myš sekne-na obrazovce zůstane viset šipka. musím odpojit pc z kabelu a pak zase znova zapnout. nevíte -kde může být závada? děkuji za pomoc!
Mně tohle signalizuje špatnou baterku v myši.
Já tam čtu, že má bezdrátovou myš. A od jakéhosi kabelu odpojuje PC, tedy podle mě zřejmě napájení.
Odpojit kabel pro znovuzapnutí? NB má přece ještě touchpad a vypínač ...
No jo, ladine, jenže tazatel píše o kabelu, takže baterky bych asi vyloučil. Takovou myš jsem měl taky - vzhledem k tomu, že mým denním chlebem je CAD, CAM a pod, potřebuji spolehlivou myš. Vzhledem k tomu, že myš stojí tak 150,- Kč, tak jsem prostě koupil novou. Samozřejmě poté, co jsem zkusil vyčistit senzor - ovšem bez žádoucího zlepšení
A jo - sorry, ladine. Mea culpe, mea maxima culpa
Vloni jsem od Ježíška dostala velmi kvalitní bezdrátovou myš, s nějakými spešl baterkami. Jela asi tři týdny. Po té době se kurzor zasekl uprostřed monitoru. Můj mladý přinesl tutéž, se kterou pracuje a ví, že je naprosto vpořádku. Jela 14 dní a Vincent, můj pc, s ní odmítnul spolupráci. Obě myši mladému v práci fungovaly dokonale. Pak jsme dali ještě jeden pokus a znovu obě myši po nějaké době přestaly fungovat. Nikdo nikdy nepřišel na to, proč.Tak jsem se své staré laserové myši na drátě omluvila a Vincent s ní kamarádi.
Jen historka.
I když bezdrátová myš jede na radiové frekvenci,tak to neznamená,že přijímač signálu myši může být bůhví kde.Je potřeba aspoň přijatelná vzdálenost obou komponent a i přímá optická viditenost obou je výhodou.Vlastní letitá zkušenost.I rozdíl úrovní je někdy problém.A to mám sadu kvalitní.To jsou moje zkušenosti.
rozdíl výškových úrovní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.